fbpx

Rekryteringssystem eRek är enkelt och webbaserat

Recruto Rekryteringsverktyg

Recruto tillhandahåller ett webbaserat rekryteringssystem som heter eRek. Det är ett webbaserat rekryteringsverktyg som låter dig som kund strömlinjeforma anställningssprocessen. En av fördelarna med att använda  eRek är den höga graden av användarvänlighet som ger dig möjlighet att fokusera din tid på rätt saker och rätt personer.

Med eRek är det lätt att annonsera ut lediga tjänster och uppdrag på flera olika sajter samtidigt. Du väljer själv vilka av dina kollegor som ska vara inblandade i rekryteringsprocessen och du har möjlighet att enkelt anpassa ansökningsformuläret efter just dina specifika behov.

I Recrutos webbaserade rekryteringssystem är det enkelt att sorteras kandidater och få en bra överblick. Det går att märka varje enskild kandidat med olika fördefinierade flaggor och gradera dem. Informationen presenteras på ett klart och tydligt sätt. Det går även att skapa mallar för e-post så att det enkelt går att kommunicera med de kandidater som är av relevans för er.

I Recrutos rekryteringssystem kan du enkelt dela intressanta ansökningar med personer som inte har tillgång till systemet. I anslutning till respektive kandidat kan du alltså skicka intressanta kandidaters profiler till personer som inte är användare i eRek. Detta arbetssätt sparar både tid och pengar i ditt rekryteringsarbete.

Rekryteringssystemet erbjuder även en möjlighet att boka intressanta kandidater till intervjuer som sedan automatiskt visas i en kalender. Denna information kan ni också dela med er av till era kollegor. Det finns en inbyggd funktion där kandidater även ges möjlighet att bekräfta inbokade intervjutillfällen genom en enkel knapptryckning. Detta för att minimera missförstånd och inte riskera att intervjun glöms bort. I rekryteringssystemet eRek går det också att ladda upp anställningskontrakt eller låta dem genereras under själva anställningen. Dessutom finns det i eRek möjlighet att bygga en kandidatbank inför framtiden, vilket kan vara värdefullt.

En stor fördel som eRek erbjuder, till skillnad från många andra rekryteringssystem, är ett flerspråksstöd. Detta är en konkurrensfördel i dagens globala värld där rekryteringar inte längre är begränsat till det lokala eller regionala, utan sker över gränser mellan länder. Att Recrutos rekryteringssystem dessutom erbjuder både utskriftsmöjligheter och möjlighet att få ut bra statistik efter avslutade rekryteringar skapar förutsättningar för bra analys- och optimeringsarbete. Nyttig information som gör din nästa rekrytering än mer lyckad!

Sist men inte minst är det viktigt att kandidaterna får ett bra förstaintryck av dig och av företaget som du representerar. Detta rekryteringssystem också enkelt att använda för kandidaterna och skulle det mot förmodan uppstå några oklarheter vid registrering av ansökan finns Recruto till hands för snabb support. Läs gärna mer om detta rekryteringsverktyg.

Rekryteringssystemets fördelar

  • 100% Webbaserat
  • Enkelt & användarvänligt
  • Stor automatisering
  • Tydlig statistik
  • Hög säkerhet

Läs om fler fördelarna med rekrytingsverktyget

Priser för rekryteringssystem eRek

  • 795 kr/mån för 1 *arbetsplats och 1 användare. Därefter 79 kr/ mån per ny enhet/användare
  • Uppstartsavgift: 0 kr
  • Uppsägningstid: 1 månad
  • Sms: 1 kr/st

* Arbetsplats är den unika fysisk adress dit du rekryterar

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner