Rekryteringssystem med AI-stöd som är webbaserat

Recruto Rekryteringsverktyg

Rekryteringssystemet erbjuder dig en helhetslösning för dagens rekryteringsbehov. Vårt webbaserade rekryteringsverktyg har en effektiv process i jakten på din nya kollega, och framförallt att hitta bättre talanger. Designad för att optimera varje steg på vägen, från annonsering till intervju och anställning. Annonsera enkelt ut lediga tjänster på flera plattformar och håll ordning på dina kandidater och säkerställ att ingen värdefull information går förlorad. Rätt anställd är avgörande för ditt bolags framgång och vårt rekryteringsverktyg hjälper dig med denna framgång!

Innehållsförteckning

Hur enkelt är det att använda vårt rekryteringssystem?

Genom rekryteringssystemets höga användarvänlighet kan du enkelt identifiera de bästa kandidaterna utan att kämpa med ett ineffektivt och komplext system. Dela enkelt ansökningar med dina kollegor, även de som inte har direkt tillgång till systemet, vilket skapar en smidig kommunikationsprocess. Med rekryteringssystemet kan du även boka intervjuer direkt i en inbyggd kalender och låta kandidater bekräfta intervjutider med enkelhet.

Automatisera dina uppgifter med vårt avancerade rekryteringssystem som tidigare krävde manuell insats, såsom att sortera och filtrera ansökningar, schemalägga intervjuer och kommunicera med kandidater. Genom att använda vårt system kan du snabbt identifiera och engagera de mest kvalificerade kandidaterna, vilket reducerar tiden det tar att fylla en ledig tjänst.

Ta gärna del av våra kontinuerliga förbättringar här.

Hur kan jag publicera snabbt i olika kanaler?

Genom smart integration med de viktigaste annonseringskanalerna kan Recrutos rekryteringssystem nå brett men även ställas in för din målgrupp. Med ett enkelt knapptryck publiceras din platsannons precis där du vill ha den. Läs hur det fungerar här.

Två tecknade personer i arbetsmiljö, sittande vid datorn och använder sig av Recrutos rekryteringssystem

Varför är flerspråksstöd viktigt i rekryteringssystem?

Utnyttja flerspråksstödet i Recrutos rekryteringssystem, en betydande fördel, särskilt i en värld som blir allt mer globaliserad och särskilt för dig som rekryterar kompetens som inte enbart talar svenska. Rekrytering är inte längre begränsad av nationella gränser och med vårt system är du väl rustad för internationella rekryteringar.

Hur förbättrar rekryteringssystemet upplevelsen för både rekryterare och kandidater?

Prioritera kandidaternas upplevelse med vårt system genom en intuitiv ansökningsprocess. Skulle det uppstå några problem, står vårt supportteam redo att assistera. För att fullt ut förstå hur detta rekryteringssystem kan förändra ditt rekryteringsarbete, utforska mer genom att läsa om vårt rekryteringsverktyg.

Vad kostar ett rekryteringssystem?

Priset för ett rekryteringssystem kan variera beroende på dess funktioner, kapacitet och de specifika behov ditt företag har, men i vårt system ingår allt till ett fördelaktigt pris utifrån antalet användare.

Våra priser för rekryteringssystemet

 • 995 kr/mån systemet och 1 arbetsplats och 1 användare.
 • 99 kr/mån per ny arbetsplats/användare
 • Uppstartsavgift: 0 kr
 • Uppsägningstid: 1 månad
 • Sms: 1 kr/st

*Användare är den person som annonserar och hanterar ansökningar.
*Arbetsplats är den unika fysiska adress dit du rekryterar.

Se videon som förklarar rekryteringssystemet

Förbättra rekryteringen med avancerad analys

Effektivisera och förbättra dina framtida rekryteringskampanjer med våra detaljerade analysverktyg. Förstå var flaskhalsar kan uppstå och vilka delar av processen som kan förbättras och gör mer framgångsrika rekryteringar.

För varje rekryteringsprocess ger systemet dig tillgång till statistik som visar hur många ansökningar som registrerats och från vilken publiceringskanal kandidaterna hittade din annons. Integrera även enkelt med Google Analytics 4. Denna spårning är ovärderlig för att säkerställa att dina rekryteringsresurser används på bästa sätt. Optimera exempelvis genom att:

 • Ta reda på vilka marknadsföringskanaler fungerar bäst och fördela budget och resurser på bästa sätt.
 • Se hur mycket av annonsen användarna läser och förbättra så att de läser mer.
 • Se hur länkar till annonsen från exempelvis din webbplats, Facebook och nyhetsbrev presterar och optimera dem så att du får fler klick och kandidaterna ansöker i större grad.
 • Hitta vilka rubriker och texter som fungerar bäst och gör din annons mer attraktiv.
 • Samt mycket mera.

Osäker på hur du integrerar Google Analytics, vad det är och hur du kan använda det? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig och förklara.

Vi har även utvecklat exempelvis AI-förstärkt annonsering och urvalsfrågor som kan hjälpa dig förbättra din process ytterligare. Ta gärna en titt på fler av våra integrationer till vårt rekryteringssystem, vi har över 20 stycken.

Rekryteringssystemet med AI-funktioner

Med Recruto tar du ett stort steg in i framtiden genom att införliva artificiell intelligens i din rekryteringsprocess. Vi har designat dessa funktioner för att förenkla, optimera och förbättra ditt rekryteringsarbete på en helt ny nivå.

En person samarbetar effektivt med hjälp av en AI i ett avancerat rekryteringssystem skapat av Recruto.

Generera AI-frågor

Med bara ett knapptryck erbjuder Recruto 10 intelligenta urvalsfrågor, genererade med hjälp av avancerad AI baserat på din annonstext, för att effektivt och träffsäkert vägleda dig i urvalsprocessen av kandidater.

AI-genererade Jobbannonser

Recrutos AI-baserade rekryteringsverktyg, framtaget med våra unika algoritmer, omvandlar enkla beskrivningar till professionella jobbannonser. Dra nytta av vår banbrytande maskininlärningsteknik för att attrahera topp-talanger.

En visuell representation på vår AI som alltid finns redo i Recrutos rekryteringssystem.

Fördelar med ett rekryteringssystem jämfört med traditionell rekrytering

Rekryteringssystem erbjuder överlägsna fördelar jämfört med traditionella rekryteringsmetoder. Nedan kan du läsa om de fördelar som ofta efterfrågas, fördelar som vårt rekryteringsverktyg givetvis erbjuder.

Kan ett rekryteringssystem spara mig tid?

Med hjälp av ett rekryteringsverktyg så som vårt kan du automatisera många av de tidskrävande stegen i rekryteringsprocessen. Detta minskar tiden det tar att hitta rätt kandidat och fylla en position.

Person som fokuserar på att hitta rätt kandidat i vårt avancerade och lättanvända rekryteringssystem.

Hur kan jag snabbt skapa snygga jobbannonser?

Vi gör det enkelt för våra kunder att ta fram ett snyggt annonsutseende som skapar möjligheter att attrahera intressanta kandidater. Vi vågar lova att annonsering genom Recrutos rekryteringsverktyg kommer att lyfta dina rekryteringar och ditt varumärke och till en ny nivå.

Hur hjälper ett rekryteringssystem med organiseringen av kandidatdata?

Ett bra rekryteringssystem organiserar alla dina kandidatdata på ett ställe, vilket underlättar spårning och uppföljning av potentiella anställda.

Kan ett rekryteringssystem hjälpa mig att även rekrytera globalt?

Traditionell rekrytering kan begränsa dig till ett visst geografiskt område. Med ett rekryteringssystem med stöd för global rekrytering kan du enkelt nå kandidater från hela landet eller till och med globalt.

Hur kan rekryteringssystemet hjälpa mig analysera och förbättra processen?

Välbyggda rekryteringssystem erbjuder analytiska verktyg som hjälper dig att mäta och förbättra din rekryteringsprocess, något som är svårt med traditionella metoder.

Hur integreras rekryteringssystemet med andra HR-verktyg?

Vissa rekryteringssystem kan integreras med andra HR-verktyg eller programvarulösningar, vilket gör att du kan ha en sömlös övergång från rekrytering till onboarding. Recruto har många integreringar som underlättar för dig.

I en tid då teknik spelar en allt större roll i affärsvärlden, är det viktigt att inte halka efter. Att investera vårat rekryteringssystem som har alla fördelarna ovan, och många flera, är inte bara ett sätt att modernisera din rekryteringsprocess, utan också att säkerställa att du hittar och behåller de bästa talangerna för ditt företag.

Några arbetsgivare som gillar Recrutos rekryteringssystem

Vårt webbaserade rekryteringssystem passar alla typer av företag och organisationer. Allt från den lilla lokala firman till offentlig sektor och det multinationella bolaget. Nedan hittar du ett urval av nöjda kunder till Recruto som använder vårt rekryteringsverktyg dagligen i sin verksamhet.

Rekryteringssystemet i användning där man enkelt kan se den användarvänliga upplevelsen.
“Vi valde Recruto när vi letade rekryteringssystem. Ett enkelt och användarvänligt verktyg för att rekrytera ny personal.”
Rekryteringsverktyg- kund Lena Bergengren
Lena Bergengren
Strand Hotel & Royal Viking

Nyckelfunktioner i vårt rekryteringssytem

 • Recruto AI
 • 100% webbaserat
 • Mail- och telefonsupport
 • Publicera annons till Platsbanken, Metrojobb, Blocketjobb, Monster LinkedIn och andra jobbsajter
 • Jobbportal på egen hemsida
 • Smart sortering av ansökningar
 • Flera olika behörighetsnivåer
 • GDPR anpassad kandidathantering
 • Urvalsfrågor med urvalspoäng
 • Stöd för spontanansökan
 • Kandidatbank med sökfunktion
 • Intern e-postlösning
 • Autosvar-funktion och e-postmallar
 • Skapa och dela anteckningar
 • Klickspårning per publiceringskanal
 • Märk ansökningar med kandidatflaggor
 • Statistik från avslutade rekryteringar
 • Intervjubokning via sms och e-post
 • Videoansökningar
 • Flerspråksstöd
 • Dela ansökningar (t.ex. med dina kunder)
 • Exportera kandidater till Word och PDF

Vad är ett rekryteringssystem?

Ett rekryteringssystem är en digital lösning som optimerar och förenklar rekryteringsprocessen. Ett välbyggt rekryteringssystem assisterar företag i att effektivt hitta, attrahera och anställa rätt kandidater, överträffande traditionella metoder. Centrala funktioner i ett rekryteringssystem inkluderar automatisering för att minska manuellt arbete, en centraliserad databas för alla kandidatdata, avancerade sökfunktioner baserade på kriterier som kompetens och erfarenhet, inbyggd kommunikation mellan rekryterare och kandidater, samt möjligheten att integrera med andra HR-verktyg. Läs mer om vårt rekryteringsverktyg och ta del av vår guide till att välja rätt rekryteringsverktyg.

Hur gör man en lyckad rekrytering?

Att genomföra en lyckad rekrytering är centralt för att hitta rätt talang till ditt företag, och med ett rekryteringssystem blir processen smidigare. Ett sådant system automatiserar många steg, vilket ger snabbare resultat.

Det kan exempelvis automatiskt sortera ansökningar baserat på förutbestämda kriterier, vilket minimerar tiden rekryterare spenderar på varje ansökan.

Viktigt är att klart definiera vad man söker i en kandidat, både avseende färdigheter och kulturell passform. Med hjälp av rekryteringssystemet kan dessa kriterier matchas mot ansökningar, vilket leder till en effektivare urvalsprocess.

Genom att använda ett sådant system säkerställs att rätt kandidater övervägs, vilket optimerar rekryteringsinsatserna.

Läs gärna även vår artikel om de bästa rekryteringsföretagen.

Sammanfattning: rekryteringssystemets centrala roll i framgångsrik rekrytering

Rekryteringssystem, såsom vårt från Recruto, har blivit en avgörande del i att skapa framgångsrika rekryteringsstrategier. Genom att erbjuda ökad effektivitet, förbättrad kvalitet i urvalsprocessen och djupgående analytiska insikter, stärker vårt system din förmåga att locka och anställa bättre talanger. Vårt rekryteringssystem är inte bara verktyg för smidigare rekryteringsprocesser utan även en katalysator för att ditt företag ska uppnå större framgång.

Recruto rekryteringsverktyg Logo

Prova på egen hand – Du är igång på 5 minuter!

Bilda dig en egen uppfattning om Recruto och vårt prisvärda rekryteringssystem. Prova i 14 dagar helt utan motkrav.

Du kommer igång på egen hand. Det tar bara några minuter. Önskar du en genomgång av vårt rekryteringsverktyg hör du bara av dig till oss via epost eller telefon.

Vill du fortsätta efter provperioden kostar det från 995:-/månad. Ett prisvärt abonnemang som du enkelt aktiverar på egen hand. Det ska vara lätt att välja Recrutos rekryteringsverktyg.

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!