Verktyg för
Överförmyndarkontor
som ni behöver.

Recruto är ett webbaserat verktyg som stödjer och effektiviserar hanteringen av dina ställföreträdare. Med smarta funktioner och användarvänlig design blir Recruto till din trogna assistent.

Så kan Recruto hjälpa just ditt Överförmyndarkontor!

Hantera inflöde av nya ställföreträdare

Lägg tid på rätt saker och rätt personer. Ni tar enkelt emot ansökningar via Recruto.

Filtrera & kategorisera

Få en överblick av dina ställföreträdare. Det är enkelt att tagga, sortera och göra precisa urval.

Publicera till
“Job Board”

Låt dina ställföreträdare intresseanmäla till nya uppdrag via kontorets digitala anslagstavla.

Trygg kommunikation

All korrespondens med dina ställföreträdare sker i Recruto på ett GDPR-säkert sätt.

Du är i gott sällskap

Många Överförmyndarkontor använder redan Recruto. Vi berättar gärna hur de kommit igång och vilka funktioner som gör att vårt verktyg sparar tid i deras vardag. Det gäller både i arbetet med att hantera nya som befintliga ställföreträdare. Vill du höra direkt från våra kunder hur de upplever verktyget går det också bra. Du hittar ett urval av våra kunder nedan. Vi förmedlar gärna kontakten till ansvarig för respektive område.

Behöver du fråga oss något?

Det är enkelt att komma igång med Recruto. Börja med att skapa ett provkonto via vår hemsida på egen hand. Det tar bara någon minut. Med hjälp av en Kom igång guide går det snabbt att starta upp. Vill du få en online-genomgång i samband med uppstart går det utmärkt. En sådan kan du boka direkt via vår hemsida. Det är helt fritt att prova Recruto i 30 dagar utan några förpliktelser och åtaganden. 

Grundabonnemanget kostar 995 kr/mån. Då ingår 1 användare* och 1 arbetsplats*.

Därefter kostar varje extra användare/arbetsplats som läggs till 79 kr/mån. Det är enkelt att lägga till och ta bort extra användare och arbetsplatser på egen hand i Recruto  efter behov.

*Användare är en person i din organisation som jobbar med att hantera ställföreträdare.
*Arbetsplats är den unika fysiska adress dit du rekryterar ställföreträdare.

Med Recruto Job Board vänder ni steken och låter era ställföreträdare intresseanmäla till uppdrag istället för att maila ut information. På så sätt slipper ni ”jaga” era ställföreträdare och göra massutskick. Uppdragen skapas i verktyget och  presenteras i en överskådlig listvy. Uppdragen är endast synliga för godkända ställföreträdare vilket borgar för att känslig information inte sprids om era uppdragsgivare på internet.

Recruto har utvecklat och levererat webbaserade verktyg till företag, kommuner och organisationer i över 20 år. Sedan starten har vi haft en klar och tydlig vision; att förenkla vardagen för våra kunder genom att vara lyhörda för önskemål och tillhandahålla snabb och kunnig support

Vill du boka
en demo?