Verktyg för
Överförmyndarkontor
som ni behöver.

Recruto är ett webbaserat verktyg som stödjer och effektiviserar hanteringen av dina ställföreträdare. Med smarta funktioner och användarvänlig design blir Recruto till din trogna assistent.

Från 1495 kr/mån

Så kan Recruto hjälpa just ditt Överförmyndarkontor!

Hantera inflöde av nya ställföreträdare

Lägg tid på rätt saker och rätt personer. Ta enkelt emot ansökningar via Recruto.

Filtrera & kategorisera

Få en överblick av dina ställföreträdare. Det är enkelt att tagga, sortera och göra precisa urval.

Publicera till
“Job Board”

Låt dina ställföreträdare intresseanmäla till nya uppdrag via kontorets digitala anslagstavla.

Trygg kommunikation

All korrespondens med dina ställföreträdare sker i Recruto anonymiserat och på ett GDPR-säkert sätt.

Du är i gott sällskap

Många Överförmyndarkontor använder redan Recruto. Vi berättar gärna mer om vilka funktioner som gör att vårt verktyg sparar tid i våra kunders vardag. Det gäller både i arbetet med att hantera nya  ställföreträdare som att bemanna ut uppdrag till befintliga. Du hittar ett urval av våra kunder nedan. De berättar gärna om hur de effektiviserar sitt arbete med Recruto. Vi förmedlar gärna kontakten till ansvarig för respektive kontor.

Nyheter för Överförmyndarkontor

Möt Recruto på Studiedagarna

Möt Recruto på Studiedagarna i Skellefteå! Vi är glada att meddela att Recruto kommer att finnas på plats under Studiedagarna mellan den 30 augusti –

Läs mer »

Skapa uppdrag snabbare

Med stor entusiasm vill vi meddela att Recruto i eftermiddag lanserar en ny och förbättrat system för att skapa uppdrag.

Läs mer »

Behöver du fråga oss något?

Det är enkelt att komma igång med Recruto. Börja med att skapa ett provkonto via vår hemsida på egen hand. Det tar bara någon minut. Med hjälp av en Kom igång guide går det snabbt att starta upp. Vill du få en online-genomgång i samband med uppstart går det utmärkt. En sådan kan du boka direkt via vår hemsida. Det är helt fritt att prova Recruto i 14 dagar utan några förpliktelser och åtaganden. 

Grundabonnemanget kostar från 1495 kr/mån. Då ingår 1 användare* och 1 arbetsplats*.

Därefter kostar varje extra användare/arbetsplats som läggs till 99 kr/mån. Det är enkelt att lägga till och ta bort extra användare och arbetsplatser på egen hand i Recruto  efter behov.

Job boarden där era uppdrag presenteras på ett säkert och anonymiserat sätt ingår i priset.

*Användare är en person i din organisation som jobbar med att hantera ställföreträdare.
*Arbetsplats är den unika fysiska adress dit du rekryterar ställföreträdare.

Med Recruto Job Board vänder ni steken och låter era ställföreträdare intresseanmäla till uppdrag istället för att maila ut information. På så sätt slipper ni ”jaga” era ställföreträdare och göra massutskick i samma utsträckning. Uppdragen skapas i verktyget och presenteras i en överskådlig anonymiserad listvy. Uppdragen är endast synliga för godkända ställföreträdare vilket hindrar att känslig information sprids om era huvudmän på internet.

Recruto har utvecklat och levererat webbaserade verktyg till företag, kommuner och organisationer i över 20 år. Sedan starten har vi haft en klar och tydlig vision; att förenkla vardagen för våra kunder genom att vara lyhörda för önskemål och tillhandahålla snabb och kunnig support

Vill du boka
en demo?