Alla hjärtans dag-erbjudande❤️

Dela kärleken, halvera kostnaden

Alla hjärtans dag är en tid för uppskattning och att visa kärlek – inte bara personligt, men också professionellt. Hos Recruto tror vi starkt på kraften av starka relationer och det positiva resultatet av att dela goda saker. Det är därför vi detta år vill erbjuda något speciellt till både våra befintliga kunder och dem som är redo att bli en del av vår växande familj.

För befintliga kunder
Visa uppskattning genom att dela

Vi vet att våra kunder är våra bästa ambassadörer. Därför vill vi göra det ännu mer belönande att dela Recruto med dina nätverk. När du introducerar en vän eller kollega till Recruto och de aktiverar ett nytt abonnemang, belönar vi både dig och din vän med 50% rabatt på abonnemangsavgiften under de inledande månaderna av ert engagemang*.

För nya kunder
Ett hjärtligt välkomnande

Till alla nya ansikten som överväger att ansluta sig till Recruto-familjen, vi kan inte tänka oss ett bättre tillfälle att ta steget. För att välkomna er på bästa sätt, erbjuder vi en oemotståndlig start med 50% rabatt på ert abonnemang under de första månaderna*. Vi är övertygade om att ni kommer att älska de fördelar och den support som Recruto erbjuder på er rekryteringsresa. Ange koden ”kärlek” när ni skapar ett provkonto.

Dela med dig - mer än bara ett erbjudande ❤️

Detta Alla hjärtans dag-erbjudande är vårt sätt att säga tack. Tack för att ni tror på oss, tack för att ni växer med oss, och tack för att ni hjälper oss att göra rekryteringsvärlden lite bättre, en anställning i taget. Genom att dela Recruto med någon du respekterar professionellt, bidrar du inte bara till deras framgång utan även till den fortsatta tillväxten av en gemenskap som värdesätter kvalitet, effektivitet och, framför allt, människor.

*Villkor och detaljer

För att säkerställa att alla kan ta del av detta erbjudande på bästa sätt, finns det några villkor vi vill förtydliga:

”För befintliga kunder: Om du, som befintlig kund, introducerar en vän till Recruto och de aktiverar ett nytt abonnemang, kommer både du och din vän att erhålla 50% rabatt på grundabonnemangskostnaden. För abonnemang som löper årsvis gäller rabatten under de första tre månaderna, medan för abonnemang som löper kvartalsvis tillämpas rabatten på den första månaden. Observera att rabatten inte gäller för tilläggstjänster, ytterligare arbetsplatser eller extra användarkonton, vilka faktureras enligt Recrutos ordinarie priser. Erbjudandet kan inte kombineras med andra pågående kampanjer eller anpassas till specialavtal.

För nya kunder: Varmt välkomna till Recruto! När du aktiverar ditt abonnemang som löper årsvis erbjuder vi en rabatt på 50% på grundabonnemangskostnaden under de första tre månaderna. För abonnemang som löper kvartalsvis erbjuder vi samma rabatt, men för den första månaden. Detta erbjudande inkluderar inte extra tjänster, fler arbetsplatser eller användarkonton, vilka debiteras enligt våra standardpriser. Precis som för befintliga kunder kan detta välkomsterbjudande inte kombineras med andra kampanjer eller specialanpassade avtal.”

Senaste inläggen

Glad sommar från Recruto!

Förhoppningsvis är du redan lite solbränd och lagom utvilad 😊 Vi på Recruto vill bara passa på att önska dig härliga dagar och somriga upplevelser

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.