Skapa uppdrag snabbare

En ny era inom uppdragspublicering – förbättrad uppdragskapare och lansering av webinars.

Med stor entusiasm vill vi meddela att Recruto i eftermiddag lanserar en ny och förbättrat system för att skapa uppdrag. Denna utveckling markerar ett viktigt steg framåt i vårt arbete att ständigt förnya och förbättra våra verktyg.

Nya uppdragskaparen är framtagen i nära samarbete med er, våra kunder, i syfte att än bättre motsvara ert sätt att arbeta. Genom att kombinera er insikt med vår tekniska expertis har vi har förenklat stegen ni behöver gå igenom för att skapa uppdrag.

Samtidigt lanserar vi också en ny översikt för era ställföreträdare som gör det enklare att kunna ta del av lediga uppdrag. Den nya design inkluderar förbättrade filter och ger en tydligare överblick av vilken typ av uppdrag det gäller. Det finns ett helt eget menyalternativ för att nå uppdragen när de är inloggade som heter just  “Uppdrag”. Alla dessa förbättringar kommer öka sannolikheten att fler intresseanmäler till era uppdrag.

Till exempel inför vi en funktionen för att markera ett uppdrag som ”Prio”. Med denna funktion kan akuta uppdrag framhävas vilket hjälper ställföreträdare att snabbt identifiera de mest brådskande uppdragen.

Vårt mål är att tillsammans med er fortsätta utveckla systemet och vi tar gärna emot förslag på vidareutveckling. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och utveckla Recruto för att ännu bättre anpassa verktyget till er verksamhet.


Webinar med Recruto

Recruto är glada att meddela att vi också kommer att erbjuda en serie webinars under hösten för att hjälpa våra användare att förbättra sina färdigheter när det gäller att arbeta i Recruto. Dessa webinars är utformade för att ge användarna praktiska råd, tips och svara på frågor.

Genom att delta i våra webinars kommer ni att få en djupare förståelse för hur ni kan använda Recruto´s funktioner på bästa sätt för att effektivisera ert arbete. Vi kommer att täcka ämnen som att hantera inflödet av nya ställföreträdare, filtrera och kategorisera dem och hur det går till när ni publicerar till “Job Board”. Vi kommer även att berätta mer om vår integration  med ärendehanteringssystemet Peribon som nu har blivit verklighet.

Våra webinars är öppna för alla användare och kommer att ledas av oss på Recruto. Dessutom kommer vi att bjuda in några av er (våra kunder) för att dela med sig av sin kunskap och sitt arbetssätt i Recruto. Vi kommer även att bjuda in kollegor i branschen som Ulf Mattsson på Aider som jobbar med en digital tjänst framtagen av gode män för gode män.

Håll ögonen öppna för inbjudningar och registreringsinformation i din e-post och i Recruto´s dashboard för att inte missa kommande webinar.

Sist men inte minst. Recruto ska till studiedagarna i Skellefteå i slutet av augusti. Hoppas att vi ses där 🙂


Avslutningsvis

Har du frågor eller funderingar om Recruto? 
Kontakta oss! Vi vill gärna höra din åsikt.

info@recruto.se 
031-799 90 65

Psst… Tipsa och spara pengar ❤️

När din vän/kollega aktiverar ett abonnemang via din unika länk rabatterar vi din nästkommande faktura med 1500 kr. Alternativt kan du välja att skänka samma summa till ett välgörande ändamål.

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!