Förbättringar och innovationer för en effektivare rekryteringsprocess

Förbättringar och innovationer för en effektivare rekryteringsprocess

Vi på Recruto är alltid på jakt efter att förbättra och utveckla våra tjänster för att göra din rekryteringsprocess så effektiv och smidig som möjlig. Denna månad har vi några spännande nyheter att dela med dig!


🛠 Nytt sätt att redigera statusflikarna

Något så enkelt som att dra och släppa kan göra en stor skillnad. Nu kan du enkelt ändra ordningen på statusflikarna genom att bara dra och släppa dem – både inuti och utanför redigeringsläget.

För att göra ytterligare ändringar, klicka på ”Redigera”-knappen. Flikar redo för redigering kommer att ha en grå bakgrundsfärg och vibrera lätt. Ändringar kan sparas på flera sätt: genom att klicka på ”Spara”, trycka på ”Enter”-tangenten eller genom att klicka någonstans utanför navigeringsbaren.


🤖 Recrutos AI-funktioner (beta) är här!

Det har varit en händelserik sommar här på Recruto! Vi har arbetat dag och natt för att finslipa våra senaste AI-drivna funktioner, och nu kan vi äntligen dela betaversionen med dig.

AI-förbättrade jobbannonser: Skapa jobbannonser som står ut från mängden. Vårt AI-system hjälper dig att föreslå optimeringar och förbättringar baserade på data och maskininlärning.

Generera AI-frågor: Spara tid och kraft genom att använda vår ”Generera AI-frågor” knapp, som erbjuder dig 10 intelligenta exempelfrågor att välja mellan.


❤️ Avslutningsvis

Har du frågor eller funderingar om Recruto?
Kontakta oss! Vi vill gärna höra din åsikt.

info@recruto.se
031-799 90 65

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!