Skapa utbildningsannonser i Recruto 

Recrutos tar nu klivet in i utbildningsvärlden! Vi är glada att inom kort kunna presentera möjligheten att, förutom att skapa jobbannonser i Recruto, nu även skapa och administrera utbildningsannonser.

🎓 Skapa utbildningsannonser

Recruto är stolta över att presentera vår senaste funktion: möjligheten att skapa och administrera utbildningsannonser direkt via vårt rekryteringssystem. Detta erbjuder flera praktiska och flexibla funktioner för att optimera din organisations utbildningshantering.

Först och främst, ger vi dig möjligheten att ange ett max antal platser för varje utbildning. När gränsen börjar närma sig kommer systemet att göra det tydligt för administratörer och sökande att få platser återstår. Ansökningar som kommer in efter att maxantalet har nåtts markeras som ”Sena” för att klargöra vilka kandidater som ansökte sist.

För att ge mer detaljerad information om varje utbildning finns det nu möjlighet att fylla i utbildningsspecifika detaljer, såsom typ av utbildning och dess varaktighet. Detta ger en bättre överblick över vad varje utbildning innebär för de potentiella deltagarna.

Med denna nya funktion har vi även infört möjligheten att publicera en utbildning utan ett specifikt slutdatum, vilket innebär att din annons kan vara uppe en obegränsad tid.

För att göra utbildningsannonserna mer lämpliga och relevanta har vi förenklat dess utseende och tagit bort ”jobbannons”-specifik information som inte är relevant för utbildningsansökningar.

Slutligen har vi gjort det möjligt att välja ”Annan arbetsort” istället för bara ”Annan kommun”. Detta ger dig större flexibilitet när det gäller att specificera var utbildningen kommer att äga rum.

Dessa nya funktioner kommer att göra det enklare att hantera utbildningar via Recruto.


🚀 Två nya publiceringskanaler

Vi är glada att presentera Hantverkarjobb.se som en av våra nya publiceringskanaler i Recruto!

Hantverkarjobb.se är en ledande aktör inom målgruppsanpassad jobbannonsering och employer branding, speciellt inriktad mot bygg- och anläggningsbranschen. De fungerar som en digital mötesplats, kopplar samman Sveriges byggföretag med potentiella anställda och bidrar till att hjälpa arbetsgivare att hitta rätt kandidat för att uppnå företagets mål.

hantverkarjobb.se

Genom åren har Hantverkarjobb.se stått bakom tusentals lyckade arbetsplaceringar, där arbetsgivare och kandidater har hittat varandra. Med en djup förståelse för branschen och ett specialiserat fokus på jobb och karriärmöjligheter inom byggsektorn, är de engagerade i att hjälpa individer och organisationer att växa och realisera sin fulla potential.

Vi är övertygade om att samarbetet med Hantverkarjobb.se kommer att förbättra Recrutos erbjudande och ge våra användare ännu fler möjligheter att nå rätt kandidater inom bygg- och anläggningsbranschen.

Vi är även glada att introducera Restaurangjobb.se som ytterligare en ny publiceringskanal i Recruto!

Restaurangjobb.se är en framstående partner inom målgruppsanpassad jobbannonsering och employer branding, specifikt inriktad mot restaurangbranschen. De fungerar som en dedikerad digital mötesplats, kopplar samman Sveriges restauranger, barer och caféer med potentiella anställda och stödjer arbetsgivare i deras strävan att hitta rätt talanger för att uppnå framgång.

Genom åren har Restaurangjobb.se underlättat tusentals framgångsrika matchningar, där arbetsgivare och kandidater hittat varandra. Med en djup förståelse för branschen och ett specialiserat fokus på jobb och karriärmöjligheter inom restaurangsektorn, är de engagerade i att hjälpa individer och organisationer att växa och realisera sin fulla potential.

Vi tror att vårt samarbete med Restaurangjobb.se kommer att berika Recrutos erbjudande ytterligare och ge våra användare ännu fler möjligheter att nå rätt kandidater inom restaurangbranschen.


Avslutningsvis

Har du frågor eller funderingar om Recruto? 
Kontakta oss! Vi vill gärna höra din åsikt.

info@recruto.se 
031-799 90 65

Psst… Tipsa och spara pengar ❤️

När din vän/kollega aktiverar ett abonnemang via din unika länk rabatterar vi din nästkommande faktura med 1500 kr. Alternativt kan du välja att skänka samma summa till ett välgörande ändamål.

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!