AI-Förstärkt Rekrytering Från Recruto 

Vi på Recruto är glada att kunna meddela något spännande i vårt rekryteringsverktyg: AI-förstärkt annonsskapande och urvalsfrågor.

💡 Några av de funktioner du kan förvänta dig:

AI-förbättrade jobbannonser: Vårt system hjälper dig att skapa mer engagerande och effektiva jobbannonser genom att föreslå optimeringar och förbättringar baserade på data och maskininlärning. Du får även feedback på annonstexten och tips om vad som kan förbättras.

Generera AI-frågor: När du skapar urvalsfrågor i annonsen kommer du att kunna klicka på en ”Generera AI-frågor” knapp, som ger dig 10 intelligenta exempelfrågor att välja mellan.

Vi kommer att lansera dessa nya funktioner för de användare som har valt att delta som beta-testare i Recruto. Om du har ett aktivt Recruto-konto och är intresserad av att utforska dessa exklusiva funktioner, erbjuder vi möjligheten att bli beta-testare. För mer information om hur du deltar, kontakta oss.

👷 Vi glömmer inte bort bemanningssystemet!

Vårt team arbetar för fullt med att utveckla nya funktioner för rekryteringsverktygen som snart kommer att implementeras. Samtidigt har vi börjat utforska potentiella idéer för att förbättra bemanningssystemet i framtiden.

Här är några av de funktioner vi överväger för det framtida bemanningssystemet:

  1. Automatisk schemaläggning: Denna funktion skulle användas för att skapa optimala arbetsplaner för anställda, baserat på faktorer som tillgänglighet, arbetsbelastning, pauser och andra variabler.
  2. Smart analys: Genom att analysera historiska data och identifiera trender och mönster skulle vi kunna förutse framtida personal- och resursbehov, vilket hjälper våra kunder att planera mer effektivt.
  3. Matchning: Denna funktion skulle automatiskt matcha anställda med arbetsuppgifter baserat på deras kompetens, etiketter och erfarenhet, för att säkerställa en smidig och effektiv arbetsfördelning.

Avslutningsvis

Har du frågor eller funderingar om Recruto? 
Kontakta oss! Vi vill gärna höra din åsikt.

info@recruto.se 
031-799 90 65

Psst… Tipsa och spara pengar ❤️

När din vän/kollega aktiverar ett abonnemang via din unika länk rabatterar vi din nästkommande faktura med 1500 kr. Alternativt kan du välja att skänka samma summa till ett välgörande ändamål.

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!