Våra kunder berättar

Hela rekryteringscykeln från skapandet av annons till anställning med minimal insats. Hör vad några av våra kunder säger om vårt rekryteringssystem eRek.

Radisson Blu

“Vi valde Recruto när vi letade rekryteringssystem. Ett enkelt och användarvänligt verktyg för att rekrytera ny personal.”

- Lena Bergengren

Delicato

“Recrutos rekryteringsverktyg är väldigt lätt att använda. Rekryteringssystemet hanterar komplexa arbetsflöden och tung CV belastning.”

- Delicato

Amalias Hus

“Recruto har både förenklat och förbättrat vår rekryteringsprocess. Dess användarvänliga gränssnitt och effektiva sorteringsfunktioner har möjliggjort för att vi på ett snabbare sätt kommer i kontakt med kvalificerade kandidater.”

- Caroline Larsson

Dominos logo

“Vi fick tips av en samarbetspartner om Recruto och rekryteringsverktyget eRek. Det är av största vikt för oss med ett enkelt och användarvänligt verktyg och som skapar en god struktur.”

- Dominos Sverige


Ni har ett fantastiskt system. Jag älskar det!” -Balans Rekrytering

Gro Play

“Recrutos rekryteringssystem är den mest kompletta e-rekryteringen på marknaden. Både annonsering och urvalsprocess är väldigt smidig att jobba med.”

- Kristian Lundquist

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!