fbpx

Recruto Dashboard – Nu i vårt rekryteringsverktyg.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på linkedin

Från och med idag möts ni av Recruto Dashboard när ni loggar in på Recruto Rekryteringsverktyg. Ordet dashboard som kommer från engelskan betyder instrumentbräda och där kommer viktig och övergripande information för presenteras för dig och dina kollegor. Syftet med vår dashboard är att ert arbete ska bli effektivare, enklare och förhoppningsvis lite roligare.

Recruto Dashboard -Rekryteringsverktyg

I vår första version av Recruto Dashboard finns följande information:

Senaste ansökningarna

Här får du en snabb överblick över dem senaste kandidater som kommit in, vilken tjänst de sökt och om de blivit bedömda av dig eller en kollega.

Populära annonser

Här visas de topp 5 annonser som fått flest ansökningar. Populära annonser kan ge er en insikt ifall det finns faktorer som gör att vissa annonser presterar bättre än andra.

Veckoaktiviteter

Ny vecka, nya möjligheter! Recruto håller dig alltid uppdaterad genom att hålla reda och visa vilka veckoaktiviteter relaterade till era rekryteringar ni har framför er.

Källor

Var kommer dem flesta kandidater ifrån och vilken kanal borde ni satsa på i framtiden? Källor kan ge er rik information när ni behöver utvärdera vilka publiceringskanaler som genererar mest trafik. Även kostnadsfria publiceringskanaler som Recruto Jobb finns med i källor!

Senaste noteringar

Läs dem senaste noteringar som du eller dina kollegor skrivit om kandidater eller rekryteringar och hoppa lättare tillbaka in i matchen igen.

Nyheter från Recruto

Här hittar ni dem senaste nyheterna och uppdateringarna från Recruto. Vi ser till att ni aldrig missar något viktigt igen!


Avslutningsvis

Har ni frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss. Vi är alltid intresserad av vad ni tycker om Recruto.

Maila till: info@recruto.se eller Ring: 031-799 90 65

Senaste inläggen

Jul och inspiration!

Ni inspirerar oss. I dessa ovanliga tider är det inspirerande att se hur våra kunder fortsätter dag in och dag ut att ihärdigt stå emot

Läs mer »

Bygg din karriärsida hos oss

Portalsida blir karriärsida Din portalsida i Recruto byter namn till Karriärsida och får ett snyggt och modernt uttryck. Potentialen i nya Karriärsidan gör att den

Läs mer »
Recruto rekryteringsverktyg urvalsfrågor oktober blogginlägg

Rekryteringstider?

Det är ingen tvekan om att vi befinner oss i ovanliga tider, det är vi på Recruto full medvetna om. Recrutos huvudfokus under sommaren har

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email