fbpx

Julklappar från Recruto – får öppnas under 2020

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på linkedin

Kommer inom snar framtid

Dashboard
För att kunna presentera viktig och övergripande information för dig och dina kollegor släpper vi strax efter jul en dashboard som är tänkt ska göra ditt arbete ännu enklare och roligare.

Social Media Annonsering
Med smart datadriven annonsering till Facebook och Instagram kommer vi att erbjuda en modern kommunikations- och annonskanal som passar de flesta branscher. Det kommer att finnas 3 olika paket att välja beroende på vilken spridning du vill ha i sociala media.

Följdfrågor
Du kommer att kunna ställa urvalsfrågor till kandidater (inte bara som idag i ansökningsformuläret) utan även senare i gallringsprocessen. Välj tex att skicka specifika följdfrågor till kandidater som gått vidare rekryteringsprocessen. Frågor som helt enkelt bara är avsedda för en viss grupp av personer.

Recruto Mail
Att enkelt kunna kommunicera med kandidater är värdefullt och sparar tid. Med Recruto Mail får du in svar direkt i rekryteringsverktyget istället för att kommunicera med kandidaterna via din egen epost-klient. Vi har smugit ut denna nya kommunikationslösning till några testkunder under 2019 och resultatet är mycket positivt. Snart finns nya funktionaliteten ute att kunna aktivera för alla våra kunder.


Pssst! Du har väl inte missat Recrutojobb.se?

Recruto jobb är en tjänst som vi tillhandahåller för att era annonser ska nå ut till fler kandidater och dessutom på ett snyggt sätt. Detta är första steget. Vi ska utveckla Recrutojobb.se och erbjuda fler tjänster som kommer att underlätta ditt arbete.

Tänk på att med hjälp av träffsäkra omslagsbilder attraherar du kandidater och förtydligar vad annonsen handlar om. Detta visualiserar annonserna i bilden ovan. Det är värt att lägga lite extra tid på att hitta passande omslagsbild för din annons. Det kan göra stor skillnad.

Obs! Glöm inte att välja Recruto jobb som publiceringskanal när du skapar din annons. Det är kostnadsfritt!

Senaste inläggen

Jul och inspiration!

Ni inspirerar oss. I dessa ovanliga tider är det inspirerande att se hur våra kunder fortsätter dag in och dag ut att ihärdigt stå emot

Läs mer »

Bygg din karriärsida hos oss

Portalsida blir karriärsida Din portalsida i Recruto byter namn till Karriärsida och får ett snyggt och modernt uttryck. Potentialen i nya Karriärsidan gör att den

Läs mer »
Recruto rekryteringsverktyg urvalsfrågor oktober blogginlägg

Rekryteringstider?

Det är ingen tvekan om att vi befinner oss i ovanliga tider, det är vi på Recruto full medvetna om. Recrutos huvudfokus under sommaren har

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email