Julklappar från Recruto – får öppnas under 2020

Kommer inom snar framtid

Dashboard
För att kunna presentera viktig och övergripande information för dig och dina kollegor släpper vi strax efter jul en dashboard som är tänkt ska göra ditt arbete ännu enklare och roligare.

Social Media Annonsering
Med smart datadriven annonsering till Facebook och Instagram kommer vi att erbjuda en modern kommunikations- och annonskanal som passar de flesta branscher. Det kommer att finnas 3 olika paket att välja beroende på vilken spridning du vill ha i sociala media.

Följdfrågor
Du kommer att kunna ställa urvalsfrågor till kandidater (inte bara som idag i ansökningsformuläret) utan även senare i gallringsprocessen. Välj tex att skicka specifika följdfrågor till kandidater som gått vidare rekryteringsprocessen. Frågor som helt enkelt bara är avsedda för en viss grupp av personer.

Recruto Mail
Att enkelt kunna kommunicera med kandidater är värdefullt och sparar tid. Med Recruto Mail får du in svar direkt i rekryteringsverktyget istället för att kommunicera med kandidaterna via din egen epost-klient. Vi har smugit ut denna nya kommunikationslösning till några testkunder under 2019 och resultatet är mycket positivt. Snart finns nya funktionaliteten ute att kunna aktivera för alla våra kunder.


Pssst! Du har väl inte missat Recrutojobb.se?

Recruto jobb är en tjänst som vi tillhandahåller för att era annonser ska nå ut till fler kandidater och dessutom på ett snyggt sätt. Detta är första steget. Vi ska utveckla Recrutojobb.se och erbjuda fler tjänster som kommer att underlätta ditt arbete.

Tänk på att med hjälp av träffsäkra omslagsbilder attraherar du kandidater och förtydligar vad annonsen handlar om. Detta visualiserar annonserna i bilden ovan. Det är värt att lägga lite extra tid på att hitta passande omslagsbild för din annons. Det kan göra stor skillnad.

Obs! Glöm inte att välja Recruto jobb som publiceringskanal när du skapar din annons. Det är kostnadsfritt!

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!