fbpx

Recruto Jobb

RecrutoJobb-New
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på linkedin

En ny publiceringskanal – utan extra kostnad!

På Recruto jobbar vi med ständiga förbättringar av funktioner och tjänster som syftar till att skapa mervärde och förbättra rekryteringsprocessen hos våra trogna användare och kunder.

Vi vill att du och ditt företag ska få in fler ansökningar utan att behöva betala mer för det. Därför har vi tagit fram en ny fräsch publiceringskanal som ersätter Vikaren.se.

Recrutojobb.se är en tjänst som vi tillhandahåller för att se till att era annonser kommer ut till fler kandidater än förut och dessutom på ett snyggt sätt. Detta är första steget. Vi ska utveckla Recrutojobb.se och erbjuda fler tjänster som kommer att underlätta ditt arbete… Det kommer mera. Inom kort.

Senaste inläggen

Recruto Jobb

En ny publiceringskanal – utan extra kostnad! På Recruto jobbar vi med ständiga förbättringar av funktioner och tjänster som syftar till att skapa mervärde och

Läs mer »

Ett enklare samarbete

Nu kan du dela utkast med dina kollegor. Det är bara att välja vem/vilka personer som ska kunna se dina utkast från en rullist. Inom kort blir det även möjligt att dela utkast med personer som inte…

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email