fbpx

Recruto Jobb

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på linkedin

En ny publiceringskanal – utan extra kostnad.

På Recruto jobbar vi med ständiga förbättringar av funktioner och tjänster som syftar till att skapa mervärde och förbättra rekryteringsprocessen hos våra trogna användare och kunder.

Vi vill att du och ditt företag ska få in fler ansökningar utan att behöva betala mer för det. Därför har vi tagit fram en ny fräsch publiceringskanal, Recruto Jobb, som ersätter Vikaren.se.

Recrutojobb.se är en tjänst som vi tillhandahåller för att se till så att era annonser kommer ut till fler kandidater än förut och dessutom på ett snyggt sätt. Siten fick redan kort efter starten  tusentals besökare vilket ger dig ytterligare en väg för att få ansökningar. Kandidaterna kan enkelt sortera mellan exempelvis vilka typer av jobb och orter de är intresserade av och sen på ett enkelt sätt skicka in sin ansökan i verktyget.

Detta är första steget. Vi ska utveckla Recrutojobb.se ytterligare och lyssnar på alla våra kunder och följer med både vad som händer i omvärlden och vad våra kunder efterfrågar. Så räknar med att vi kommer fortsätta utveckla våra verktyg och lansera ännu fler funktioner och tjänster som alla kommer att underlätta ditt arbete.

 
 
 

Exempel på bra jobbannonser från recrutojobb.se

  Senaste inläggen

  Tredje året i rad…

  Påsktävling hos Recruto För tredje året i rad är det jakt på det dolda påskägget – den som först hittar och klickar på ägget får

  Läs mer »

  Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

  Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

  Dela det här inlägget med dina vänner

  Dela på facebook
  Dela på twitter
  Dela på linkedin
  Dela på email