Annonsera via Social Media

Publicera till Social Media

Sociala medier är idag en given kommunikations- och annonskanal för de allra flesta företag oavsett bransch. För att göra det enkelt för dig att få ut din annons till Facebook och Instagram släpper vi därför ett nytt publiceringsalternativ i Recruto.

Genom smart datadriven annonsering via Social Media ser Recruto med sin expertis inom området till att fånga intresset hos potentiella kandidater och skickar relevanta personer till er annons för att ansöka. Detta gör vi genom att nå ut till målgrupper som är specifikt utvalda för att matcha just din annons kriterier.

Att annonsera via social media innebär att man betalar för att publicera sin annons och att det finns därför en avsatt budget för annonsen. Skillnaden mellan betald annonsering och att publicera annonsen som ett vanligt inlägg på social media är att med betald annonsering går det att nå ut till specifika målgrupper, dit ”vanliga” inlägg aldrig når. En betald annons syns oftare än ett vanligt inlägg och får därför också många fler klick.

Annonseringen och optimeringen sker under Recruto jobbs varumärke som i grunden är en jobbportal specifikt framtagen för att se till att dina annonser når fler kandidater och dessutom på ett snyggt sätt. Den kostnadsfria jobbportalen recrutojobb.se har vi skrivit om tidigare och du hittar mer info om Recruto jobb här.

Det nya publiceringsalternativet som syftar till att snabbt få ut dina annonser till social media hittar du när du skapar din annons. Ansökningarna kommer som vanligt in i rekryteringsverktyget. Varför göra det svårt när det kan vara lätt.

Publicera till Social Media - Recruto

Detta ingår i tjänsten

  • Identifiering av målgrupp
  • Kampanjuppsättning
  • Publicering till Facebook och Instagram
  • Rapport med utfall efter avslutad annonsering

Avslutningsvis

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss. Vi är alltid intresserad av vad du tycker om Recruto.

Maila till: info@recruto.se eller Ring: 031-799 90 65

Senaste inläggen

Glad sommar från Recruto!

Förhoppningsvis är du redan lite solbränd och lagom utvilad 😊 Vi på Recruto vill bara passa på att önska dig härliga dagar och somriga upplevelser

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!