fbpx

Nya funktioner i rekryteringsverktyget eRek v 24

nya funktioner i rekryteringsverktyget

Nu finns möjligheten att i Recruto eRek kopiera/flytta ansökningar till andra platsannonser. Har du flera tjänster ute och märker att kandidater istället är intressanta för någon av dessa tjänster kan du enkelt flytta/kopiera ansökningar dit genom ett klick. Allt för att underlätta dina rekryteringsprocesser.

 

Du kan nu också bli bättre på att hålla ordning på och strukturera dina annonser genom dölja annonser från listan med Aktuella annonser. Tryck på ”Avsluta rekrytering” när rekryteringen är avslutad. Då döljs annonserna från Aktuella annonser och listan med pågående rekryteringar blir mer lätthanterlig överskådlig. Självklart kan  du fortfarande hitta avsluta rekryteringar genom att söka i Filtret.

Hör gärna av dig till Recruto på 031-799 90 65 om du har några frågor!

Team Recruto

Senaste inläggen

Karriärsidan får ett lyft - Recruto

Karriärsidan får ett lyft

Karriärsidan gör att våra kunder som använder Recruto Rekryteringsverktyg kan visa upp sitt företag och sin identitet på ett enkelt och snyggt sätt. Du ska inte behöva

Läs mer »
Recruto Rekryteringsverktyg och Bemanningssystem - utvilad och redo

Utvilad och redo för nya tag?

Vi på Recruto har laddat våra ”solcellsbatterier” ordentligt och ser fram emot att leverera fler smarta lösningar för att optimera våra kunders rekryterkings- och bemanningsprocesser.

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner