fbpx

Ny funktionalitet i rekryteringsverktyget eRek v 36

ny funktioner i erek
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på linkedin

Vi har under sommaren efter önskemål uppdaterat rekryteringsverktyget eRek med lite nya funktioner. Vi hoppas att dessa uppdateringar ska komma till glädje och spara ännu mer tid för våra kunder.

– Möjligt att anpassa/ändra innehållet i ansökningsformulären på annonsnivå (alltså vid skapandet av en annons). Tidigare när man ändrade innehållet i ansökningsformuläret från kontrollpanelen påverkade detta ansökningsformulären för alla annonser.

– Möjligt att ändra autosvar på annonsnivå (alltså vid skapandet av en annons). Tidigare när man ändrade autosvaret som möter kandidater som ansöker påverkade detta autosvaren för alla annonser.

– Klickspårning per flik. Man kan nu se per statusflik var ansökningarna kommer ifrån. Denna funktion hittar du överst i listan över ansökningar i anslutning till respektive annons.

– Slutligen en påminnelse om en funktion som vi har berättat om tidigare. Det gäller möjligheten att kunna dela ansökningar med personer som inte har inloggningsuppgifter till verktyget. En uppskattad funktion som du hittar under listan av ansökningar till respektive rekrytering men också bit ner i högerlisten i kandidaternas respektive kontaktkort.

Senaste inläggen

Jul och inspiration!

Ni inspirerar oss. I dessa ovanliga tider är det inspirerande att se hur våra kunder fortsätter dag in och dag ut att ihärdigt stå emot

Läs mer »

Bygg din karriärsida hos oss

Portalsida blir karriärsida Din portalsida i Recruto byter namn till Karriärsida och får ett snyggt och modernt uttryck. Potentialen i nya Karriärsidan gör att den

Läs mer »
Recruto rekryteringsverktyg urvalsfrågor oktober blogginlägg

Rekryteringstider?

Det är ingen tvekan om att vi befinner oss i ovanliga tider, det är vi på Recruto full medvetna om. Recrutos huvudfokus under sommaren har

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email