Ny funktionalitet i rekryteringsverktyget eRek v 36

ny funktioner i erek

Vi har under sommaren efter önskemål uppdaterat rekryteringsverktyget eRek med lite nya funktioner. Vi hoppas att dessa uppdateringar ska komma till glädje och spara ännu mer tid för våra kunder.

– Möjligt att anpassa/ändra innehållet i ansökningsformulären på annonsnivå (alltså vid skapandet av en annons). Tidigare när man ändrade innehållet i ansökningsformuläret från kontrollpanelen påverkade detta ansökningsformulären för alla annonser.

– Möjligt att ändra autosvar på annonsnivå (alltså vid skapandet av en annons). Tidigare när man ändrade autosvaret som möter kandidater som ansöker påverkade detta autosvaren för alla annonser.

– Klickspårning per flik. Man kan nu se per statusflik var ansökningarna kommer ifrån. Denna funktion hittar du överst i listan över ansökningar i anslutning till respektive annons.

– Slutligen en påminnelse om en funktion som vi har berättat om tidigare. Det gäller möjligheten att kunna dela ansökningar med personer som inte har inloggningsuppgifter till verktyget. En uppskattad funktion som du hittar under listan av ansökningar till respektive rekrytering men också bit ner i högerlisten i kandidaternas respektive kontaktkort.

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!