Recruto bemanningssystem är ett webbaserat, effektivt planeringsverktyg

bemanning i staff

Recruto erbjuder Sveriges effektivaste bemanningssystem

Bemanningsbranschen har vuxit kraftigt de senaste åren och kommit att bli en betydande bransch. Oavsett storlek på företag krävs det idag stor flexibilitet vad gäller arbetsstyrkan för att kunna hålla effektivitet och vara konkurrenskraftiga. Det gäller att lätt kunna växla om beroende på konjunktur. När branschen nu växer snabbt kommer fler att behöva ett effektivt bemanningssystem som underlättar det vardagliga arbetet.

Recruto har sedan starten 2003 satsat på att erbjuda ett effektivt och webbaserat verktyg som underlättar vardagen för våra kunder, nämligen ett bemanningssystem.

Den stora fördelen med ett bemanningssystem är att det också är ett planeringsverktg vilket ger möjligheten att förenkla, effektivisera och kvalitetssäkra er hantering av extrapersonal. En annan viktig anledning till att använda sig av bemanningssystemet Staff är att du får en samlad statistik som du kan analysera, och därmed får du ett bättre underlag för både beslutsfattande, styrning och uppföljning. En styrka med just Staff är att det kan anpassas till just din verksamhet och organisation, och därmed uppfylla era specifika behov.

Med bemanningssystemet så säkerställer ni enkelt att det finns tillräckligt med personalresurser på arbetsplatsen. Personalen fyller i när de kan jobba så att du som arbetsgivare sedan på ett överskådligt sätt kan se vilka som är tillgängliga för arbete. För att underlätta ytterligare finns det även en app för personalen där de kan fylla i sin tillgänglighet, får information om lediga pass och se sina bokningar.

Med Recrutos bemanningssystem är kan ni enkelt matcha ledig personal mot inkommande uppdrag och samtidigt kan ni skicka ut förfrågningar till dem direkt till appen eller per sms och boka in dem omgående. Det går att både kontakta och boka in flera personer samtidigt. Sammantaget innebär att du slipper ringa runt i onödan och därigenom spara dyrbar arbetstid. Med bemanningssystemet Staff blir bemanningen enklare jämfört med traditionella verktyg och du säkerställer att det alltid finns tillräckligt med resurser på din arbetsplats. Läs mer om Recrutos bemanningsverktyg här.

Priser för Recrutos bemanningsystem

  • 795 kr/mån för 1 arbetsplats och 1 användare. Därefter 79 kr/ mån per ny arbetsplats/användare
  • Uppstartsavgift: 0 kr
  • Uppsägningstid: 1 månad
  • Sms kostnad: 1 kr/st

* Arbetsplats är den unika fysisk adress dit du bokar din personal

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!