Recruto Rekrytering 2.1 är här…

Därför ska du använda nästa version av Recrutos rekryteringsverktyg

Överskådligt och modernt gränssnitt

Navigationen är flyttad till att ligga vertikalt till vänster istället för högst upp för att skapa mer utrymme och minska scroll. Navigationen kan även minimeras så att endast ikoner visas och på så sätt ge ytterligare utrymme att fokusera på det väsentliga.

Enhetlig design i verktyg och annonser

Navigationen är flyttad till att ligga vertikalt till vänster istället för högst upp för att skapa mer utrymme och minska scroll. Navigationen kan även minimeras så att endast ikoner visas och på så Både i och utanför verktyget har vi tagit utseendet till en ny nivå med färg och form. Annonsdesignen är extra viktig då den är ansiktet utåt och det första som möter kandidaterna som ansöker till dina annonser.

Följ vad som är nytt i Recruto vecka för vecka

Under menyalternativet ”Nytt i Recruto” hittar du veckovisa uppdateringar i våra verktyg. Nyheter, uppdateringar och fixar. Allt som kan vara av värde för dig som användare veta.

Effektivare arbetsflöde för annonsskapande

Annonsskapandet har en sidomeny för att du enkelt ska kunna hoppa mellan olika avsnitt istället för att scrolla. Du kan också via en inbyggd preview följa hur annonsens utseende växer fram i realtid.

Optimerat för smartphones

Recruto fungerar på alla plattformar. På telefoner visas annonser och kandidater i kompakta kortvyer vilket gör det lättare att jobba via mobil eller surfplattan. Behöver du skapa en annons eller slutföra en rekrytering ”on the go” har det nu blivit ännu enklare.

Pssst.. Du kommer i samband med lansering av nya versionen även att kunna ladda ner en Recruto app som gör det ännu smidigare att jobba i verktyget på telefon och surfplatta.

Kontrollpanel med bättre navigation och en smart sökfunktion

Kontrollpanelen hittar du längst ner till vänster i navigationen. Med hjälp av symboler och en ny smart sökfunktion har vi gjort det lättare att hitta rätt bland de olika valen i kontrollpanelen.

Ett kontaktkort som visar mer

I nya kontaktkortet kan du följa en kandidats hela resa genom rekryteringen genom en aktivitetslogg i högerkolumnen som i kronologisk ordning visar alla händelser. Kommer du på något viktigt som bör antecknas samtidigt som du går igenom en kandidats CV behöver du inte lämna översikten med kandidatens data utan kan skriva en notering under tiden som du läser.

Tydligare presentation av aktiviteter i kalendern

Kalendern har fått en kompletterande vy överst som ger en bättre överblick av dagens händelser och en modernare känsla generellt

Möjlighet att bifoga fler filer när du skickar e-post

Du kan nu bifoga upp till fyra filer när du skickar e-post till dina kandidater och du kan dessutom göra det på fler platser i nya versionen än i gamla versionen.

Ny logik kring blockering av urvalsfrågor

Om en kandidat svarar på en urvalsfråga som har ett blockerande svar får hen inte längre ett meddelande att ett visst krav måste vara uppfyllt utan hamnar istället under fliken “Blockerad” i verktyget. På så sätt hindrar du ingen som ansöker men du slipper blanda ihop dem med alla ansökningar som uppfyller grundkriterierna.

Ta dina intervjuer till en ny nivå

För att effektivisera dina intervjuer lanserar vi en ny funktion som innebär att du kan preparera en intervjumall med frågor och notera svaren direkt i verktyget under tiden som intervjun pågår. All information sparas i anslutning till berörd kandidat så att du har allt på ett och samma ställe.


Kommer i Recruto 2.1.1

Det kommer mer! I samband med lansering släpper vi bland annat nedan funktion i rekryteringsverktyget.

Webbnotiser

Det kommer framöver bli möjligt att aktivera webbnotiser (pushnotiser) så att du via din webbläsare får information om viktiga saker som tex för nya ansökningar. Fram tills idag har du bara kunnat få notiser via epost och i vissa fall sms. Vi kommer också att utveckla webnotiser till att omfatta många fler actions i verktyget så att du tex kan få information när din kollega gör en notering om en kandidat.

Avslutningsvis

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss. Vi är alltid intresserad av vad du tycker om Recruto.

Maila till: info@recruto.se eller Ring: 031-799 90 65

Senaste inläggen

Glad sommar från Recruto!

Förhoppningsvis är du redan lite solbränd och lagom utvilad 😊 Vi på Recruto vill bara passa på att önska dig härliga dagar och somriga upplevelser

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!