Recruto Bemanning 2.1 är också här…

Därför ska du använda nästa version av Recrutos Bemanningsverktyg

Smidigare att söka och boka personal

Generellt är designen uppdaterad och det är nu lättare att ”upprepa tider” i samband med bokningar och skapandet av förfrågningar. Dessutom finns en s.k. kortvy att välja för att presentera din personal.

Attestera tider snabbare

Under Tidrapporter går det nu att attestera tider utan att öppna en tidrapport. Om en bokad tid överensstämmer med den rapporterade är attesteringen bara ett klick bort.

Följ vad som är nytt i Recruto vecka för vecka

Under menyalternativet ”Nytt i Recruto” hittar du veckovisa uppdateringar i våra verktyg. Nyheter, uppdateringar och fixar. Allt som kan vara av värde för dig som användare veta.

Optimerat för smartphones

Recruto fungerar på alla plattformar. På telefoner visas din personal i kompakta kortvyer vilket gör det lättare att jobba med mobil eller surfplattan. Behöver du söka efter personal eller slutföra en bokning ”on the go” har det nu blivit ännu enklare.

Pssst.. Du kommer i samband med lansering av nya versionen av Recruto även att kunna ladda ner en Recruto app för dig som arbetsgivare som gör det ännu smidigare att jobba i verktyget på telefon och surfplatta.

Kontrollpanel med bättre navigation och en smart sökfunktion

Kontrollpanelen hittar du längst ner till vänster i navigationen. Med hjälp av symboler och en ny smart sökfunktion har vi gjort det lättare att hitta rätt bland de olika valen i kontrollpanelen.

Ett kontaktkort som visar mer

I nya kontaktkortet kan du följa en kandidats hela resa genom I nya kontaktkortet finner du en aktivitetslogg i högerkolumnen som i kronologisk ordning visar alla händelser. Kommer du på något viktigt som bör antecknas samtidigt som du går igenom en persons schema behöver du inte lämna översikten med kandidatens data utan kan skriva en notering under tiden som du läser.

Tydligare presentation av aktiviteter i kalendern

Kalendern har fått en kompletterande vy överst som ger en bättre överblick av dagens händelser och en modernare känsla generellt


Kommer i Recruto 2.1.1

Det kommer mer! I samband med lansering släpper vi bland annat nedan funktion i rekryteringsverktyget.

Webbnotiser

Det kommer framöver bli möjligt att aktivera webbnotiser (pushnotiser) så att du via din webbläsare får information om viktiga saker som tex för nya ansökningar. Fram tills idag har du bara kunnat få notiser via epost och i vissa fall sms. Vi kommer också att utveckla webnotiser till att omfatta många fler actions i verktyget så att du tex kan få information när din kollega gör en notering om en kandidat.

Tjena, tjabba… chatten är här!

Sms och mail i all ära men nu är Recruto chatten här som gör att du kan kommunicera med din personal i realtid med bättre respons och träffsäkerhet som följd. Yes.

Avslutningsvis

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss. Vi är alltid intresserad av vad du tycker om Recruto.

Maila till: info@recruto.se eller Ring: 031-799 90 65

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!