fbpx

You’ve Got Mail… Recruto Mail!

Då var det snart Jul igen 🎅🏼🎄

Tiden flyger fram och vi hoppas att du har haft ett härligt år. Vi vill passa på att tipsa dig om ett par nya funktioner som vi släppt, både i rekryterings- och bemanningsverktyget under 2022. Det är enkelt att använda och aktivera dessa funktioner i Recruto. Om du inte är har rätt behörighet men är intresserad av att prova prata med den som är ansvarig för Recruto i just din verksamhet.

 

Recruto Mail – en smart hjälpreda 💌

Kör du fortfarande mail-kommunikation utanför Recruto? Nu kan du slippa att din inkorg fylls av konversationer med kandidater och att dessa mail råkar hamna i skräpposten.

Skicka sms till kandidater i Recruto ✌️

Visste du att sedan en månad tillbaka går att skicka sms till kandidater även i Recruto´s rekryteringsverktyg? Titta på filmen och se hur det fungerar. En fördel med sms jämfört med epost är att du garanterat vet att ditt meddelande kommer fram. E-post kan i vissa fall hamna i skräpposten beroende på  mottagarens inställningar och typ av mail-klient.

 

Chatta med din personal 🤓

I Recruto´s bemanningsverktyg har vi sedan en tid introducerat chatten som gör det enkelt att hålla kontakten och kommunicera med din personal i realtid. Vill du prova? Aktivera Chatten utan kostnad via Kontrollpanelen som inloggad i Recruto.Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner