fbpx

You’ve Got Mail… Recruto Mail!

Då var det snart Jul igen 🎅🏼🎄

Tiden flyger fram och vi hoppas att du har haft ett härligt år. Vi vill passa på att tipsa dig om ett par nya funktioner som vi släppt, både i rekryterings- och bemanningsverktyget under 2022. Det är enkelt att använda och aktivera dessa funktioner i Recruto. Om du inte är har rätt behörighet men är intresserad av att prova prata med den som är ansvarig för Recruto i just din verksamhet.

 

Recruto Mail – en smart hjälpreda 💌

Kör du fortfarande mail-kommunikation utanför Recruto? Nu kan du slippa att din inkorg fylls av konversationer med kandidater och att dessa mail råkar hamna i skräpposten.

Skicka sms till kandidater i Recruto ✌️

Visste du att sedan en månad tillbaka går att skicka sms till kandidater även i Recruto´s rekryteringsverktyg? Titta på filmen och se hur det fungerar. En fördel med sms jämfört med epost är att du garanterat vet att ditt meddelande kommer fram. E-post kan i vissa fall hamna i skräpposten beroende på  mottagarens inställningar och typ av mail-klient.

 

Chatta med din personal 🤓

I Recruto´s bemanningsverktyg har vi sedan en tid introducerat chatten som gör det enkelt att hålla kontakten och kommunicera med din personal i realtid. Vill du prova? Aktivera Chatten utan kostnad via Kontrollpanelen som inloggad i Recruto.Senaste inläggen

Karriärsidan får ett lyft - Recruto

Karriärsidan får ett lyft

Karriärsidan gör att våra kunder som använder Recruto Rekryteringsverktyg kan visa upp sitt företag och sin identitet på ett enkelt och snyggt sätt. Du ska inte behöva

Läs mer »
Recruto Rekryteringsverktyg och Bemanningssystem - utvilad och redo

Utvilad och redo för nya tag?

Vi på Recruto har laddat våra ”solcellsbatterier” ordentligt och ser fram emot att leverera fler smarta lösningar för att optimera våra kunders rekryterkings- och bemanningsprocesser.

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner