Glad sommar från Recruto!

Förhoppningsvis är du redan lite solbränd och lagom utvilad 😊 Vi på Recruto vill bara passa på att önska dig härliga dagar och somriga upplevelser men också kort uppmärksamma dig om senaste stora funktionen i Recruto.

Triggers – En funktion med oanade möjligheter

Den enskilt största funktionen vi släppt under våren i Recruto är Triggers. Det är en funktion med oanade möjligheter som gör att du kan automatisera och schemalägga händelser som du annars måste hålla koll på manuellt. Du kan använda Triggers på många olika ställen i Recruto. I videon nedan berättar vi mer utförligt vad du kan använda funktionen till.


Visste du att…

Det är möjligt att ”nåla” annonser som är extra viktiga för dig så att de alltid syns överst i listan under Aktuella annonser. En mindre funktion men ack så värdefull när man väl behöver den.


Vi satsar extra på säkerhet

I höst introducerar vi tvåfaktorsautentisering för att förbättra säkerheten ytterligare i Recruto. Denna process lägger till ett extra lager av skydd genom att kräva, inte bara ditt lösenord, utan också en engångskod. Detta kan vara en kod som skickas som sms/epost eller via Google authenticator. Genom att integrera tvåfaktorsautentisering strävar vi efter att avsevärt minska risken för obehörig åtkomst och säkerställa att din data förblir säker i Recruto.

Senaste inläggen

Glad sommar från Recruto!

Förhoppningsvis är du redan lite solbränd och lagom utvilad 😊 Vi på Recruto vill bara passa på att önska dig härliga dagar och somriga upplevelser

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!