Möt Recruto på Studiedagarna

Möt Recruto på Studiedagarna i Skellefteå!

Vi är glada att meddela att Recruto kommer att finnas på plats under Studiedagarna mellan den 30 augusti – 1 september i Skellefteå. Vi ser fram emot att träffa dig. Kom gärna och prata med oss i vår monter så visar vi upp nya versionen av Recruto och bollar nya idéer med dig.


Ny funktionalitet framtagen specifikt för Överförmyndarkontor

Du har säkert redan lärt känna nya annonsskaparen i Recruto vid detta laget men vi tycker det är värt att nämna den en gång till nu när när arbetet dragit igång på allvar efter semestrarna.

Nya uppdragsskaparen är framtagen i nära samarbete med er, våra kunder, i syfte att förbättra och effektivisera arbetet i Recruto. Förutom att skapa uppdrag på ett enklare sätt kan du nu också skapa utbildningsannonser via Recruto. Utbildningsannonser har ni nytta av om ni tex ska utbilda nya ställföreträdare och strukturera upp anmälningar för dessa utbildningar. Läs mer här om vad som skiljer en utbildningsannons jämfört med uppdragsannons.

Samtidigt har vi även lanserat en ny översikt för era ställföreträdare som gör det enklare att kunna ta del av lediga uppdrag. Den nya designen inkluderar förbättrat filter och ger en tydligare överblick av uppdragen.

Vi är även glada att introducera ännu en ny funktion särskilt framtagen för Överförmyndarkontor. Vi har förbättrat inflödet av nya ställföreträdare så att de kommer direkt in i Kompetensbanken istället för att först hamna under Spontanansökningar. Fördelen är att ni endast behöver hålla koll i Kompetensbanken och att ni där tydligt kan se vilka ställföreträdare som har åtkomst till Job Boarden. Behörigheten till Job Board tilldelas genom en enkel knapptryckning. Om en ställföreträdare inte längre ska ha åtkomst kan detta justeras smidigt och utan att personen måste tas bort helt från Kompetensbanken. En annan stor fördel är att svaren på urvalsfrågorna blir sökbara i Kompetensbanken.

Hör av dig till oss om just ditt kontor vill flytta över till nya spåret för att ta emot nya ställföreträdare.


Webinar med Recruto

Recruto kommer att erbjuda en serie webinars under hösten för att hjälpa våra användare att förbättra sina färdigheter när det gäller att arbeta med ställföreträdare och uppdrag. Dessa webinars är utformade för att ge användarna praktiska råd, tips och svar på frågor för att optimera sitt arbete med Recruto.

Genom att delta i våra webinars kommer ni att få en djupare förståelse för hur ni kan använda Recruto´s funktioner. Vi kommer att täcka ämnen som att hantera inflödet av nya ställföreträdare, filtrera och kategorisera dem och hur det går till när ni publicerar till “Job Board”.

Våra webinars är öppna för alla våra kunder och kommer att ledas av oss på Recruto. Dessutom kommer vi att bjuda in några av våra kunder (era kollegor på andra kontor) för att dela med sig av sin kunskap och svara på frågor. Om du vill förbättra dina färdigheter i Recruto, missa våra kommande webinars!

Första tillfället är den 21/9 och kommer bli en allmän genomgång av nya uppdragsskaparen där vi även visar hur det ser ut från ställföreträdarens sida så att hela processen blir tydlig. Anmäl dig via länken nedan. Vi kommer även kort att berätta om utbildningsannonser och vilken nytta ni kan ha av dem.

Anmäl dig till webinar den 21/9


Avslutningsvis

Har du frågor eller funderingar om Recruto? 

Kontakta oss! Vi vill gärna höra din åsikt.

info@recruto.se 

031-799 90 65

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!