Nytt annonsutseende med ny och spännande funktionalitet

Nytt annonsutseende - Rekrytering

Om två veckor, fredagen den 8 mars släpper vi ett helt nytt annonsutseende som skapar nya möjligheter att kunna attrahera intressanta kandidater.


Omslagsbild

En stor bild överst i annonsen

Nytt annonsutseende, Rekryteringsverkyg

Alla nya annonser som skapas genom Recruto efter vår uppdatering fredag den 8/3 kommer att behöva en omslagsbild. Om du inte har en egen specifik bild redo kan du välja bland ett spektrum av bilder som vi på Recruto tillhandahåller. Tanken är att du enkelt ska kunna hitta en bild som skapar rätt känsla för din annons om du inte har en egen. Avstår du från att välja omslagsbild, var inte oroliga, vi förser er då automatiskt med en stilren och modern standardbild.

Som Superadmin kan man också sätta en generell omslagsbild för sin organisation via Kontrollpanelen. Denna bild blir då förvald i samband med annonsering i de fall man inte väljer en specifik sådan.

Värt att notera är att en generell omslagsbild som sätts via kontrollpanelen även får genomslag i formuläret för spontanansökningar.


Färgtema & Karta

Nytt annonsutseende - Rekrytering

Välj egen färg på utvalda element i annonsen och visa var jobbet eller företaget finns.

Att kunna välja ett färgtema skapar möjlighet att ytterligare sätta sin egen (eller varför inte sin kunds prägel) på annonsen. Temat får genomslag i bestämda element i annonsen. Bilden nedan ger exempel på detta. Precis som när det gäller omslagsbild kan superadmin sätta ett generellt färgtema via Kontrollpanelen och Portalinställningar.

Om inget färgtema sätts finns alltid Recrutos standardtema att falla tillbaka på. Tryggt och smidigt!

Det kommer i annonsen bli möjligt att välja att visa en kartbild på var jobbet är beläget. Denna information tas från valet av arbetsort. Om karta inte väljs visas endast företagspresentationen i denna rutan.

Företagspresentationen får en egen avdelning i den nya annonsdesignen jämfört med dagens layout. Tanken med placeringen är att göra det enklare för kandidater att finna den information i en logisk ordning som är mest relevant för att påbörja en ansökan.


Videolänk & ”Det lilla extra”

Lägg in rörliga bilder i annonsen och skriv ett citat eller förmedla en känsla

Möjligheten att lägga in en länk till video har redan funnits några veckor. Kanske har du redan sett och till och med testat detta. När vi nu släpper nya annonsdesignen vill vi ändå uppmärksamma video lite extra. Rörliga bilder fångar ofta personers intresse lite extra. Kanske har ni redan en video som presenterar ditt företag eller så är det på gång. Eller så har era kunder i sin tur en video som de gärna skulle vilja ha med i annonsen som du ska lägga ut. Fråga dem! Det blir positivt för alla parter.

Dessutom är det väldigt enkelt att länka till en video när man skapar sin annons.

En möjlighet för att sätta pricken över i:et i annonsen är att skriva en kort rubrik med en tillhörande kort text som visas innan ansök-knappen längst ner i annonsen. En chans för dig som arbetsgivare att uppmuntra kandidater att söka just denna tjänst. Extra innehåll är frivilligt. Om man inte anger något visas inte detta element i annonsen.

Precis som för omslagsbild och temafärg kan Extra innehåll fördefinieras av Superadmin via Kontrollpanelen och Portalinställningar.

Det kan passa företag och organisationer som har tagit fram ett citat/slogan för sin verksamhet.


Beta release:
Intern kommunikationsplattform

För att du ska kunna jobba säkrare och effektivisera ditt arbete ytterligare kommer vi senare under våren att erbjuda en intern kommunikationsplattform som gör att du inte behöver lämna Recruto för att kommunicerar med intressanta kandidater. Korrespondens som du i dagsläget sköter via din egen mailklient kan du istället sköta via Recrutos interna maillösning. Att samla all information på ett ställe sparar tid och dina kollegor som du jobbar med i en viss rekrytering kan följa vad du svarar en kandidat.

En beta version finns snart tillgänglig. Är du intresserad av att vara med och testa? Maila till info@recruto.se.

Avslutningsvis

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss.
Vi är alltid intresserad av vad du tycker om Recruto och våra webbaserade verktyg.

Maila till: info@recruto.se eller Ring: 031-799 90 65

Senaste inläggen

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner

Är du ett företag och har frågor om Recrutos webbaserade verktyg?

Perfekt! Som företag är du välkommen att ringa oss på: 031 - 799 90 65

Recruto är en systemleverantör och tar endast emot frågor via epost från jobbsökare och personer som jobbar i Recruto-appen.
dagar :
timmar :
minuter :
sekunder

💌 Dela kärleken – vi delar kostnaden!

Hämta din 50% rabatt - bara i februari!