fbpx

Jul och inspiration!

Ni inspirerar oss.

I dessa ovanliga tider är det inspirerande att se hur våra kunder fortsätter dag in och dag ut att ihärdigt stå emot denna pandemins konsekvenser. Ert härliga driv med rekrytering och bemanning inspirerar oss att jobba vidare att utveckla smarta lösningar. 

Håll till godo 

Låt oss visa några exempel från verkligheten. Ett urval av kunder som använder potentialen i annonsutseendet för att locka uppmärksamhet, stärka företagets varumärke och samtidigt förse arbetssökande med bra information. Varsågod, låt dig inspireras du. Många fler exempel går att hitta på Recrutojobb.se dit du kan publicera dina annonser kostnadsfritt.

Klicka nedan och låt dig inspireras!

HR Dalarna
Msx International Ltd
M4 Gruppen Ab
Brogaarden Ab


Recruto 2021

Nästa år hoppas vi alla på positiva tongångar och Recrutos har dessutom en överraskning som väntar. Vi släpper en ny design av våra verktyg i en beta version till våren. Vill du vara med och påverka? Maila oss så kan du bli en del av Recrutos beta-team.


Avslutningsvis

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss. Vi är alltid intresserad av vad du tycker om Recruto.

Maila till: info@recruto.se 
eller ring: 031-799 90 65

Senaste inläggen

Karriärsidan får ett lyft - Recruto

Karriärsidan får ett lyft

Karriärsidan gör att våra kunder som använder Recruto Rekryteringsverktyg kan visa upp sitt företag och sin identitet på ett enkelt och snyggt sätt. Du ska inte behöva

Läs mer »
Recruto Rekryteringsverktyg och Bemanningssystem - utvilad och redo

Utvilad och redo för nya tag?

Vi på Recruto har laddat våra ”solcellsbatterier” ordentligt och ser fram emot att leverera fler smarta lösningar för att optimera våra kunders rekryterkings- och bemanningsprocesser.

Läs mer »

Prenumerera på Recrutos Nyhetsbrev

Få dem senaste uppdateringarna, exklusiva erbjudanden samt spännande nyheter om rekryterings- och bemanningsprocesser.

Dela det här inlägget med dina vänner