Recruto Logotype

Recrutos bemanningsverktyg ger dig full kontroll på din extrapersonal

Inga förpliktelser eller dolda avgifter

Älskas av både arbetsgivaren och personalen

Staff förenklar, effektiviserar och kvalitetssäkrar förmedlingen av din extrapersonal och vårt bemanningsverktyg säkerställer också att det alltid finns tillräckligt med resurser på samtliga enheter.


Radisson Blu använder eRek rekryteringsssytem och Staff bemanningssystem

Vår pool med extrapersonal är stor och för kunna bemanna alla våra events och evenemang använder vi Recrutos bemanningssystem Staff. Via Staff-appen kan vår personal smidigt visa sitt intresse när vi skickar ut förfrågningar om lediga pass. Recruto har också varit bra på att anpassa verktyget efter våra önskemål!

— Stockholm Waterfront

Retail Company använder Staff bemaninngssystem

Vi hittade Recruto när vi letade efter ett verktyg som kunde stödja oss i vårt arbete att bygga upp vår bemanningsverksamhet. Verktyget hjälper dagligen oss och våra kunder att snabbt matcha fram rätt personal när behov uppstår, ofta med kort varsel på våra kunders arbetsplatser.

— Retail Company
Olle Mikkelsen

Blu Crew använder Staff bemanningssystem

Med hjälp av Staff och eRek har vi löst både bemanning av vår extrapersonal och rekrytering av ny personal på en och samma gång i ett enda verktyg. Det är enkla moduler att använda och dessutom prisvärda!

— Blucrew
Klein Fasth

Bemanningsverktyg för matchmaking av arbetspass

Med Staff är det en fröjd att boka personal och sköta sin bemanningsplanering. Du som arbetsgivare lägger enkelt ut förfrågningar, bokar direkt eller låter din personal boka sig själv. Dina anställda ladda ner en app där de kan uppdatera sin tillgänglighet, se sina bokningar och få information om lediga pass via sin smartphone.

Staff-appen är en del av bemanningsverktyget

Tillgång

Din personalen anger enkelt via Staff-appen vilka tider de vill jobba.

Här anger personalen vilka tider de vill jobba

Efterfrågan

Arbetsgivaren matchar fram precis de som passar för jobbet och lägger ut förfrågningar genom bemanningsverktyget.

Boka din personal enkelt i Recruto Staff

Bokat & klart

Du som arbetsgivare väljer om personalen ska intresseanmäla eller boka sig själv. Passet kan också tillsättas direkt av dig som arbetsgivare.

Vårt bemanningssystem håller koll på arbetad tid

Staff håller koll på din extrapersonals arbetade timmar genom ackumulerad tid, överbokningsskydd och dubbelbokningsskydd så att du kan lägga din tid på annat som utvecklar din verksamhet.

Bemanningsverktyget Staff visar arbetat tid för respektive extrapersonal. När 150 timmar överstigs får du en indikation. Det ger dig full koll på när personen inte längre skall bokas.

Ackumulerad tid

När din personal når 150 arbetade timmar/mån varnar vårt bemanningssystem så att du inte överbokar en person i onödan.

Bemanningsverktyget Staff har ett inbyggt överbokningsskydd.

Överbokningsskydd

Försöker man boka personal som nyligen arbetat ett pass varnar systemet. Funktionen anpassas efter kundens förutsättningar.

Bemanningsverktyget Staff har även ett skydd mot dubbelbokning, så att du inte av misstag bokar personal som inte är tillgänglig.

Dubbelbokningsskydd

En självklarhet är att din personal inte kan bli dubbelbokad i Staff. Systemet sollar automatiskt bort personal som redan är bokad.

Rapporter som ger dig insikt

Genom analys av den statistik som finns samlad i Recrutos bemanningsverktyg får du som ansvarig ett bra underlag för uppföljning, styrning och beslutsfattande. Värdefull information som hjälper dig att utveckla bemanningen av din extrapersonal.

Med bemanningsverktyget Staff kan du bland annat få reda på vilka arbetsplatser som bokar mest personal.

Statistik

Få exempelvis reda på hur många förfrågningar läggs ut och hur många blir tillsatta. Vilka arbetsplatser bokar mest personal?

Bemanningsverktyget Staff hanterar rapporter som underlättar din lönehantering.

Rapporter

Få ut tidrapporter från Staff som underlag för lönehantering. Specialanpassningar för att skicka info till lönesystem är möjlig.

Bemanningsverktyget Staff kan enkelt analysera din data och ge dig hjälp inför framtida bemanningar.

Analys

Vilka perioder saknas det personal och när måste man därför satsa på att hitta ny? Exempel på värdefull information som du hittar i Staff.

Lägg din tid på annat än att pussla scheman!

Ta chansen att bilda dig en egen uppfattning om Recruto och vårt prisvärda bemanningsverktyg Staff. Prova i 30 dagar helt utan kostnad eller förpliktelser. Du kommer igång på egen hand. Det tar bara några minuter. Önskar du en genomgång av verktyget hör du bara av dig till oss via mail eller telefon. Vill du fortsätta efter provperioden kostar det från 795:-/månad. Ett prisvärt abonnemang som du enkelt efter testperioden själv aktiverar. Det ska vara lätt att välja Recruto Staff.

Inga förpliktelser eller dolda avgifter

Sammanfattning av nyckelfunktioner i Staff - bemanningssystem


 • 100% webbaserat
 • Mail- och telefonsupport
 • Skapa förfrågan och gör riktade utskick
 • Bokningsfunktion via e-post och sms
 • Snabblista med schemaöverblick
 • Anslagstavla med sms/epost-kommunikation
 • Kalenderöversikt över bokad personal
 • Funktion för att kunna pausa personal
 • Detaljerad bokningshistorik
 • Statistik som ger dig överblick
 • Skapa egna epost-mallar
 • Bjud-in funktion för ny personal
 • Bokningsunderlag för tidrapportering
 • Mobilapp för vikarier/extrapersonal
 • Automatisk koppling till löneprogram