Behöver du rekrytera personal inför säsongen?

Kul att du hittade till
Recruto Rekryteringsverktyg!

Oavsett om du får ett dussin ansökningar eller flera hundra är det viktigt att hantera dem på ett bra sätt. Både för dig, ditt företag och för kandidaterna som ansöker.

Genom Recrutos rekryteringsverktyg kan du med ett enkelt knapptryck publicera dina platsannonser till flera publiceringskanaler samtidigt (tex Platsbanken, Facebook och Blocket Jobb). När du får in ansökningar är det smidigt att rangordna, kommentera och filtrera dessa i verktyget.

Du kan också preparera ditt konto med olika typer av autosvar och fördefinierade epost-mallar för att slippa manuellt arbete. Recruto hjälper dig att säkra dina rekryteringsprocesser!

TIPSA

Tipsa dina kollegor eller någon som behöver rekrytera

DELA

PROVA

Klicka här för att prova gratis i 30 dagar - utan förpliktelser!

Demo

Boka en demo för att få en genomgång av Recrutos verktyg.

Enkelt. Kraftfullt. Prisvärt.

Vi har ställt tre frågor till Ami Höglund som har gjort flera lyckade rekryteringar genom Recruto. Läs gärna vad hon har att säga om vårt rekryteringsverktyg.

Så jobbar
Ami på Göteborgs Camping

Hur hittade du till Recruto?
Det var en rekommendation från ett annat företag.

Var det lätt att komma igång?
Verkligen! Det är väldigt användarvänligt!

Vad är det bästa med verktyget?
Vi fick ca 500 ansökningar i år och utan detta verktyg hade det aldrig fungerat. Rekrytering har blivit betydligt lättare. Med några få väl valda urvalsfrågor kan man sortera bort 70% av ansökningarna utan att ens öppna dem. Sedan kan man ge poäng och göra noteringar och sortera dem. Första intervjun fixar man skriftligt till ca 30 st samtidigt med poängsystem vilket gör att man får ännu bättre urval. Systemet är dessutom väldigt prisvärt, om man jämför med andra liknande system.

Du är inte ensam.

Campingar som använder sig av Recruto.

FAQ

Vanliga frågor och svar

Provperioden gäller i 30 dagar och är helt utan förpliktelser. 

Vill du fortsätta efter provperioden kostar det från 895:-/månad. Ett prisvärt abonnemang som du enkelt aktiverar på egen hand inne i verktyget. 

Recruto har en smart integration med de viktigaste annonseringskanalerna och sociala medierna kan som gör att era annonser kan nå brett men även målgruppsinställas för att hitta rätt. 

Vi har fri support via telefon eller mail och är tillgängliga på vardagar mellan 8.30 och 16.30.

Recruto har utvecklat och levererat webbaserade verktyg till företag, kommuner och organisationer sedan 2003. Sedan starten har vi haft en klar och tydlig vision; att förenkla vardagen för våra kunder genom moln-baserade rekryteringsverktyg och bemanningssystem.