Socialt arbete i fartfylld atmosfär kvällar och helger i Kågeröd?

Helsingborg

Personlig Assistent

33 dagar kvar

Kontakt

Josefin Anselmsson

Uppdragschef

0760-29 84 20

Maila mig

Villkor

Anställningsform

Tillsvidare

Varaktighet

Tillsvidare

Arbetstid

Schemalagd

Lönevillkor

Fast

Körkort

Personbil

Tillgång till eget fordon

Personbil

Ansökan

Sista ansökningsdag

2024-05-31

Publiceringsdatum

2024-04-13

Gillar du sport och tv-spel?
Nu söker en åventyrslysten och positiv huvudperson fler assistenter för att komplettera sitt fantastiskta assistansteam!
 
Assisteras ska en omtänksam och lyhörd kille på 13 år som förutom ett glatt humör har en mycket ovanlig muskelsjukdom. Sjukdomen medför vård i respirator dygnet runt vilket inte är ett hinder för äventyr tack vare hans kreativa sinne.
Han är en väldigt aktiv kille som självklart vill utföra samma aktiviteter som de flesta andra i hans ålder. Därför blir det utöver skola även fotboll, ishockey, skidåkning, konserter, resor, teater, spel och en hel del kul.

Arbetet utgår från hemmet på en liten gård i Svalövs kommun, men som assistent följer man dit han vill och ska. Detta innebär förstås ett väldigt varierat och spännande arbete för dig!

Han söker nu dig som är engagerad och trygg i dig själv men det är alltid viktigast med personkemi. För att bli en del av hans team behöver du därför klicka med både honom och familjen. Du får gärna vara social och framåt eftersom han gärna inkluderar assistenterna i sin aktiva vardag. Dagarna här ser sällan likadana ut och vi söker nu dig som väljer att se möjligheter istället för problem.

Arbetet kräver inga särskilda förkunskaper eller utbildningar. Du kommer få anpassad upplärning så att du känner dig trygg i det vardagliga arbetet. Däremot måste du:
  • vara fri från allergi mot hund/katt
  • vara rökfri
  • ha körkort och tillgång till bil eftersom det saknas bussförbindelse, eller liknande, till arbetsplatsen.

Vi söker personal för tjänstgöring i schema och extra med varierad arbetstid förlagd vardagskvällar och varannan helg samt för en tjänst som omfattar enbart helgtjänstgöring. Flexibilitet tillämpas så tveka inte att söka.
 
Då det rör sig om arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister för arbete med barn inom LSS. Det är förstås en fördel om du beställt det inför en eventuell intervju. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
 
Känner du att detta skulle kunna vara något för just dig är du hjärtligt välkommen att höra av dig!
Ansök här
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Känner du någon som borde se denna annons? Dela!

Om företaget

Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa!

renew access