Nu söker vi elektriker till vår verksamhet i Sandviken

Sandviken

Industri - och installations/serviceelektriker

2023-02-23

Contact details

Dragan Perkovic

Gruppchef Elteknik & Lyftservice

076-145 07 59

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2023-04-05

Date of publication

2023-02-23

Nu söker vi dig som arbetat några år som elektriker och som vill bidra med dina kunskaper till vårt växande team i Sandviken-Gävle. 
 
Om verksamheten
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Idag är vi 850 medarbetare på 21 orter som tillsammans erbjuder ett brett utbud av teknik- och underhållstjänster för industrin. Vår ambition är att stärka våra kunder och att vara en bidragande faktor till nytänkande, effektivisering och till mer hållbara industrier. Enerco är ett företag med öppet arbetsklimat, korta beslutsvägar, stark laganda och som värnar om din och dina kollegors säkerhet. Vi på Enerco främjar och strävar en större mångfald inom vår koncern och är helt säker på att det bidrar till att stärka oss som företag, våra medarbetare och inte minst våra kunder.
 
Säkerhet är viktigt hos oss och för att arbeta säkert i de miljöer vi jobbar i krävs att du behärskar svenska språket, i tal och skrift. Det krävs också att du har B-körkort.
 
Om tjänsterna
Som industrielektriker kommer du arbeta inom det nya området elteknik mot kund. Vi söker dig som har erfarenhet av elarbeten så som reparationer, metodisk felsökning och optimering. Vi ser gärna att du har minst 2-3 års erfarenhet. Goda PLC kunskaper är meriterande. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du arbetar självständigt och självklart kan du skapa en bra dialog med kunder och kollegor. Du gillar att jobba i en verksamhet som har högt tempo och en stark laganda.
 
Som installations/serviceelektriker ser vi helst att du har 3-5 års erfarenhet av denna typ av jobb, är självgående, mycket lösningsorienterad och kan ta egna beslut. Vi sätter även här stor vikt vid dina personliga egenskaper och tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Arbetsområdet kommer i första hand handla om Gävle/Sandviken-regionen.
 
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av elarbeten så som reparationer, metodisk felsökning och optimering.  Du arbetar självständigt och självklart kan du skapa en bra dialog med kunder och kollegor. Du gillar att jobba i en verksamhet som har högt tempo och en stark laganda. Vi ser att du är en ansvarsfull person och tar egna initiativ. Att du har kundfokus är en självklarhet för oss på Enerco! 
 
Ansökan
Sök till oss idag! Vi vill att du ansöker via länken i annonsen, vi tar inte emot e-post eller brevansökningar. Tillsättning av tjänsterna sker löpande så vänta inte med din ansökan.
 
Vi ser fram mot din ansökan! 
Apply here
Final application date 2023-04-05

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Enerco Group AB startades i januari 2015 med en tydlig vision att stärka svensk industri. Vi ville göra det på vårt sätt – genom att förena storbolagens struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap. Idag är vi omkring 850 medarbetare i koncernen, vi har verksamhet på 22 orter. Tillsammans erbjuder vi våra kunder teknik- och underhållstjänster av högsta kvalitet.

Läs mer om oss på www.enerco.se och kolla in våra sociala medier för en känsla av vilka vi är.