Specialist sjuksköterska till Ortopedavdelnig i Solna

  • Solna

  • Specialist sjuksköterska

  • 2019-07-10

VI SÖKER:
 
Magnifiq kompetens söker specialist sjuksköterska till ortopedavdelning i Solna. Som specialist sjuksköterska ska du kunna sköta tjänstgöring på ortopedisk operationsenhet med anestesiologiskt omhändertagande.
 
Uppdraget ska tillsättas omgående med mycket goda möjligheter till förlängning. Det här är ett perfekt uppdrag för dig om önskar långsiktighet och trygghet i ditt arbete.
 
Roterande schema, dag-kväll-natt, helg.
 
OM DIG:
 
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Leg. sjuksköterska och som söker en långsiktig lösning med ett modernt bemanningsbolag i tillväxt. Våra konsulter värdesätter en öppen dialog och slår ett extra slag för det som är äkta, genuint och pålitligt.  Vi är här för att hjälpa dig hitta rätt position inom ditt yrke.
 
Oavsett om du söker korta eller långa uppdrag har vi en lösning för dig. Vi finns vid din sida hela vägen och ser till så att ditt uppdrag blir gynnsamt, utmanande och ett minne för livet. 
 
VI GER DIG:
 
* Lönevillkor som ligger i topp i branschen
* Tjänstepension
* Trygghet i form av försäkringar
* Resor och boende vid behov
* m.m. m.m.
 

Contact details

Name: Makda Bereket

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: makda@magnifiq.nu

Phone: 072-2142228


Name: Patrik Palmelind

Title: VD/Bemanningsspecialist

E-mail: patrik@magnifiq.nu

Phone: 0735-200597

Terms

Job Title: Specialist sjuksköterska
Type of employment: Temporary employment
Length: 11 days - 3 months
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-09
Date of publication: 2019-07-10

About the company

På Magnifiq Kompetens är det kvalitén som står i fokus - för oss är det stor skillnad på att vara bra och att vara rätt.
Vårt norrländska DNA har lagt grunden för vår verksamhet och vi brinner för det som är äkta, genuint och pålitligt. Det är även det vi värdesätter mest i samtliga relationer med anställda, kunder och övriga samarbetspartners.

Med lång erfarenhet av vårdbemanning har vi idag uppdrag från norr till söder, inom de flesta specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Låt oss göra en Magnifiq resa tillsammans.

Recruitment Manager

Patrik Palmelind

Magnifiq Kompetens

Vi ger inte upp förrän vi når våra högt uppsatta mål och vet att vi tillsammans kan skapa fantastiska lösningar. Vi håller våra löften och vi värnar om så väl våra anställda som våra kunder.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!