Affärskonsult på KPMG

  • Luleå

  • Affärskonsult

  • 2019-07-08

Affärskonsult på KPMG i Luleå
- en karriär för dig som vill förändra och förbättra
 
Rollen som konsult innebär att analysera en verksamhet. Du identifierar behov, risker och möjligheter, för att sen föreslå och genomföra en lösning. Det innebär att du behöver kombinera djup kompetens och hög analytisk förmåga med nytänkande och en förmåga att utmana hur saker görs idag. Konsulter på KPMG har olika kompetenser och bakgrunder men vi drivs alla av att göra skillnad för våra kunder och för samhället vi verkar i. Låter det som du? Då borde du söka dig till en framtid som konsult hos oss. Vi har två olika konsultroller på KPMG; en som skapar värde och en som optimerar värde.
 
Deal Advisory – Skapa värde
Som konsult inom Deal Advisory arbetar du med strategiska och finansiella utvärderingar, ger stöd i förhandlingar och tar fram rådgivande analyser i varje steg av en transaktionsprocess. Vår styrka är förmågan att bedöma de finansiella, operationella, kommersiella och värderingsmässiga aspekterna av en transaktion.
 
Consulting – Optimera värde
Inom Consulting hjälper du våra kunder med att driva igenom en förändring. Allt från att ta fram strategier till att genomföra dem och säkerställa mätbara resultat. Vi arbetar även med att minska verksamhetsrisker, såväl finansiella som operationella. Det kan handla om att granska hur väl våra kunder följer de regler som gäller för deras verksamhet. Men vi hjälper även till att strukturera om verksamheter och processer för att förbättra regelefterlevnad, eller för att förebygga oegentligheter.
 
Din bakgrund: Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av minst 10 års kvalificerat ekonomiarbete. Meriterande är erfarenhet av arbete inom revision eller redovisning.
 
Din profil: Du arbetar mot ett tydligt mål och fokuserar på leveransen för att nå resultatet. Händer något under arbetets gång kan du snabbt och framgångsrikt ändra ditt beteende för att uppnå mål, hantera svårigheter och lösa problem.  Din lyhördhet medför att du är mottaglig för motparten. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar din kommunikation till situationen. Du agerar bollplank och fokuserar såväl energi som resurser på det som ger mervärde för kunden. Du väntar inte på frågor, utan besvarar dem proaktivt innan de ställs.
 
Sista ansökningsdag: Tisdagen den 20 augusti 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto. Notera att du från start blir anställd av KPMG. Ponto hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.

Contact details

Name: Ulrika Andersson

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: ulrika.andersson@ponto.nu

Phone: 070-260 91 65

Terms

Job Title: Affärskonsult
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-20
Date of publication: 2019-07-08

About the company

KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Med våra tjänster skapar vi trygghet och bidrar i förändring.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!