Servering- och receptionspersonal till fyrstjärnigt hotell i Gränna

  • Jönköping

  • Frukost- och kvällsvärdar/värdinnor

  • 2019-06-25

Vi söker dig som är nyfiken, skrattar från hjärtat och älskar människor.

Såväl erfarenhet som utbildning ett plus men det är viktigare att du har har en varm personlighet och fingertoppskänsla för service med ett öga för de små detaljerna. Viljan att göra något bra för någon annan och ta det där extra lilla steget för att överträffa gästens förväntningar ska falla dig naturligt. 

I dina arbetsområden ingår både frukostpass och kvällspass under vardagar och helger med bl.a. receptionsarbete som bokning via telefon och mail samt incheckning / utcheckning av gäster. Under morgonpasset är du frukostvärdinnan som ser till att våra gäster får en bra start på dagen där du dukar fram och underhåller vår frukost och frukostmatsal. Under eftermiddagar, vid incheckning, är du gästens första intryck av hotellet och under kvällarna sker arbetet till stor del i hotellets restaurang varpå tidigare erfarenhet av servering, värdskap och dryckeskunskap är meriterande.

På Hotel Amalias Hus arbetar vi över och tillsammans med hotellets olika avdelningar. Vi sätter alltid våra gäster och deras upplevelse i centrum, oavsett tjänst eller arbetsuppgift. Du kommer att vara en del av ett mindre team där varje medarbetare är en nyckelperson. Därmed behöver du vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du förväntas ta ett helhetsansvar för att gästen ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt. Att vara utåtriktad, ödmjuk, ansvarsfull och prestigelös är något som bör känneteckna dig som person för att du ska trivas hos. 

Vi har höga ambitioner och vi tror att du sporras av att vara en del av att nå våra mål. Vi tycker om att utvecklas och har ett stort engagemang för det vi gör. Därför söker vi dig som brinner för service och som driver dina kollegor framåt med positiv anda.

Vi söker dig som:
• Har nära till skratt och hjärtat på rätt ställe.
• Tycker det är viktigt att gästen får en så bra upplevelse som möjligt och är beredd att gå ett extra steg för det.
• Gärna har goda erfarenheter inom restaurang och har arbetat med servering tidigare.
• Kan flytande svenska och engelska.
• Är representativ för hotellets profil.
• Har en positiv inställning, är engagerad, noggrann och ansvarsfull.
• Tycker om ordning och reda, är flexibel och har god samarbetsförmåga.
• Är en stresstålig lagspelare, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.
• Kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Om du inte har erfarenhet eller utbildning, ger vi dig gärna den träning och utbildning som du behöver på plats. 

Tjänsten är på heltid och kommer med varierande arbetstider, såväl vardag som helg, under morgnar, eftermiddagar och kvällar.

Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande och då vi helst ser att den tillsätts snarast kan det innebära att den tillsätts innan ansökningstiden gått ut.

- Lön enligt kollektivavtal.

Övrig information:
• Om du inte bor i Gränna så behöver du ha möjlighet att ta dig till och från Gränna oberoende av kollektivtrafiken.
• Arbetstider varierar mellan ca 06.00 - 24.00 beroende på olika pass.

Terms

Job Title: Frukost- och kvällsvärdar/värdinnor
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-07-25
Date of publication: 2019-06-25

About the company

Hotel Amalias Hus är ett fyrstjärnigt boutiquehotell beläget i Gränna, 15 minuters bilfärd från Jönköping via E4:an. Här förenas 1700-talets stilfullhet och elegans med exklusiv atmosfär och förstklassig service. Hotellet har 20 rum och sviter som alla är individuellt och tidsenligt inredda med fokus på att ge gästen en upplevelse av exklusiv miljö kombinerat med modern komfort och bekvämlighet.

Hotel Amalias Hus har vunnit ett flertal nationella och internationella utmärkelser. 2018 blev Hotel Amalias Hus utvalt till ett av endast 50 hotell i välansedda White Guide, 2017 blev hotellet utnämnt av internationella Luxury Travel Guide till Sveriges bästa boutiquehotell och 2016 till Sveriges främsta hotell i kategorin "Luxury meeting & conference center". 2017 fick hotellet utmärkelsen Traveller's Choice av Tripadvisor och blev därmed rankat som ett av Sveriges fem bästa mindre hotell.

Hotellets ägare satsar hårt på att ständigt utveckla hotellet både vad gäller kvalité och service. Gästerna är huvudsakligen privatpersoner som söker en exklusiv upplevelse, samt konferenser och affärsresenärer. Hotel Amalias Hus vill utmärka sig för sitt varma värdskap och höga servicenivå i kombination med dess goda kök som dessutom numera är en del av Regional Matkultur med fokus på lokala smaker och närproducerade råvaror samt hotellets unika miljöer.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!