Självständig redovisningsekonom med känsla för siffror!

Novare Professionals

  • Stockholm

  • Redovisningsekonom

  • 2019-06-05

Är du en person som brinner för ekonomi, förstår siffror och har koll på läget när det kommer till redovisning? Vill du göra skillnad varje dag och känna tillfredsställelse i att det du levererar faktiskt spelar roll för många? Och vill du jobba i en härlig miljö med fantastiska kollegor? Är svaret ja, så vill vi på Novare Professionals gärna ha dig i vårt personalteam av kompetenta konsulter.

Om tjänsten

Novare Professionals söker nu flera engagerade redovisningsekonomer med god kompetens inom redovisning och/eller revision. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ta hand om företagets löpande bokföring gällande både kund- och leverantörsreskontra, bokslut och simplare analyser. Du kommer även att göra sammanställningar, beräkningar, avstämningar samt informera om resultat.

I rollen som redovisningsekonom har du ansvaret för enheternas redovisning och närliggande processer. Du kommer att arbeta nära ett mindre team av ekonomiassistenter med allt från rent strategiska frågeställningar kring ekonomirutinerna till löpande bokföring.

Uppdraget är en del av Novares personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Novare Professionals och arbeta som konsult hos en av våra fantastiska kunder.

Vem är du

Vi ser gärna att du är civilekonom eller liknande och har arbetat några år med ekonomi med inriktning på redovisning. Ordning och reda, struktur och att driva ständiga förbättringar är några förutsättningar för att klara av rollen. Som person tror vi att är du är positiv, drivande och har mycket energi.

Att utveckla och jobba med förbättringar är en självklarhet enligt dig - du gör det med glädje, passion och öppenhet. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och förstår att du måste sätta dig in i företaget och avdelningens vardag för att kunna leverera ditt allra bästa. Vi ser det som avgörande att du trivs med alla de uppgifter som innefattas i rollen och utför ditt arbete på ett prestigelöst och kvalitativt sätt.

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av liknande roller, gärna med inriktning mot redovisning
• Lägst gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi
• Du har goda kunskaper i såväl Engelska som Svenska
• Erfarenhet av att arbeta i olika bokförings- och redovisningssystem.
• Goda Excelkunskaper

Meriterande är om du även arbetat med årsbokslut och känner dig trygg och självgående i rollen som redovisningsekonom.

Jag är intresserad! Hur kommer jag till nästa steg?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor runt rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Anna Liljegren via mail till Anna.Liljegren@novare.se

Contact details

Name: Anna Liljegren

Title: Talent Manager

E-mail: Anna.liljegren@novare.se

Terms

Job Title: Redovisningsekonom
Type of employment: Temporary employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-30
Date of publication: 2019-06-05

About the company

Novare är ett av Sveriges starkaste humankapitalhus beläget i fantastiska lokaler mitt på Blasieholmen. Novare Human Capital AB grundades 2001 av Investor AB och Fredrik Hillelson med syfte att erbjuda HR-stöd för sina portföljbolag. Sedan dess har Novaregruppen varit involverad i rekryteringen av 1500 exekutiva chefer till över 500 företag, kompetensutvecklat 3 000 ledare och specialister, genomfört ett flertal skräddarsydda företagsinterna program samt rekryterat 1 700 chefer på mellannivå till över 200 företag.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!