Processingenjör

  • Piteå

  • Processingenjör

  • 2019-05-13

Vill du bidra till att utveckla och optimera produktionsprocessen på SunPine?

SunPine växer och vi söker en processingenjör till vår nya produktionslinje. I rollen driver och samordnar du processutvecklingsarbete inom produktionen och håller driftparametrar uppdaterade. Du presenterar, förankrar och genomför förbättringsåtgärder i processen. Ansvaret för att följa upp slutproduktens kvalité och vidta produktionsanpassningar ligger hos dig.

Samarbetet sker i första hand med kollegorna på den egna avdelningen och med projektavdelningen, men du kommer även att ha återkommande kontakter med andra avdelningar exempelvis HMS. Du rapporterar direkt till produktionschefen och ingår i produktionsledningen. Du stöttar produktionsledningen rörande kvalitetsfrågor i den dagliga driften, genom analyser och uppföljningar av processen.

Din profil: Komplex problemlösning är din vardag som processingenjör. Du hittar lösningar genom att snabbt ta in ny kunskap i kombination med att du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt. Du tar återkommande initiativ, sätter höga mål och arbetar hårt för att nå dem. Med tiden kommer du att bygga en stor kunskap om produktionsprocessen och du delar gärna med dig av den. Du anpassar kommunikationen efter såväl mottagare som situation.

Din bakgrund: Civilingenjör med inriktning mot kemi, processteknik, energiteknik eller motsvarande. God svenska och/eller engelska i tal och skrift.

SunPine är ett företag under utveckling och framtiden ser ljus ut. Vi föddes ur en engagerad entreprenörs innovationskraft och gick från bordsmodell till fullstor fabrik. I dag är vi ett världsledande bioraffinaderi med miljardomsättning som investerar i ny teknik och produktutveckling. Välkommen till oss!

Sista ansökningsdag: Tisdag 28 maj 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto. Notera att du från start blir anställd av SunPine. Ponto hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Om du har frågor om just processen, vänligen ta kontakt med rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65). Rör dina frågor själva tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Vinblad von Walter (jonas.vinbladvonwalter@sunpine.se, 0911-23 28 03).

Contact details

Name: Ulrika Andersson

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: ulrika.andersson@ponto.nu

Phone: 070-260 91 65

Terms

Job Title: Processingenjör
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-05-28
Date of publication: 2019-05-13

About the company

SunPine är världsledande vad gäller framställning av andra generationens förnyelsebara drivmedel. Råvaran är en restprodukt från pappers- och massatillverkning. Råtalldiesel från SunPine blandas in i Preems produkt Evolution Diesel. SunPine tillverkar 100 miljoner liter talldiesel per år som reducerar 250 000 ton koldioxid, vilket motsvarar utsläppen från 157 672 dieselbilar. SunPine omsätter 1,2 miljarder SEK och ägs av Preem, Sveaskog, Södra och Lawter.  För mer information, besök sunpine.se

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!