Javautvecklare

  • Göteborg

  • Javautvecklare

  • 2019-05-12

Vem är du?
Du kommer att gilla att jobba hos vår kund ifall du brinner för teknik och dess möjligheter. Som person är du duktig på att samarbeta med kunder och kollegor. Du håller dig ajour med teknikens utveckling, söker och återanvänder befintliga lösningar framför att uppfinna hjulet själv, får en kick av att dela med dig och hjälpa andra med din erfarenhet samt ha roligt på jobbet.Vi vill gärna ha med dig i gänget som har flerårig erfarenhet inom Java.

Önskvärt

Frameworks: Spring, EJB3
Web: JSF, Play, Thymeleaf, Spring MVC
Persistence: Hibernate, JPA eller NonSQL tool
Test: JUnit, Mockito or Easymock

Arbetat Agilt
Frontend: Javascript, html, CSS, Angular JS eller liknande
TDD
Continuous integration
DDD
Testautomatisering

Vår kunds erbjudande
Vi söker dig som vill vara en del av vår kunds framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Man har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

Man är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos vår kund är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.


Contact details

Name: Info EngineersOnly

E-mail: info@engineersonly.se

Terms

Job Title: Javautvecklare
Type of employment: Tillsvidare
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-10-10
Date of publication: 2019-05-12

About the company

Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag och expanderar starkt inom IT. Man erbjuder marknaden IT i toppklass. Inom IT och Java är man ett drivet gäng tjejer och killar som med hjälp av morgondagens teknik tar fram innovativa lösningar åt sina slutkunder. Vår kund jobbar aktivt med att lösningarna följer de senaste teknikerna och metoderna inom användbarhet, systemutveckling, verktyg, säkerhet och underhållbarhet. Det finns en stark efterfrågan från deras stora kundbas och under 2019 kommer man att fortsätta att växa. Vi rekryterar därför ännu fler engagerade medarbetare till vår kund som vill vara med och utvecklas. Du kommer att jobba i spännande utvecklingsprojekt och möjligheten finns att jobba både externt ute hos slutkunder samt i inhouseprojekt.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!