Mjukvaruingenjör C/Linux

  • Göteborg

  • Mjukvaruingenjör C/Linux

  • 2019-05-12

Vi söker engagerade och utåtriktade ingenjörer med minst två års erfarenhet av mjukvaruutveckling av inbyggda system. I grunden har du en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik/datateknik eller motsvarande. Dokumenterad erfarenhet av minnesbegränsad C-programmering och Linux är ett krav. Erfarenhet av Medicinteknik, RTOS samt ARM Cortex Mx är meriterande.

Vi erbjuder omväxlande uppdrag inom avancerad produktutveckling som innefattar allt från kundkrav till slutanvändare. Vi arbetar proaktivt för att hjälpa kunden och du ansvarar självständigt för att genomföra dina delar i projekten inom givna tids- och kostnadsramar. Till din hjälp har du ditt team och erfarna kollegor. Uppdragen utförs i samarbete med slutkund, vilket ställer höga krav på goda kunskaper i både svenska och engelska.

Contact details

Name: Info EngineersOnly

E-mail: info@engineersonly.se

Terms

Job Title: Mjukvaruingenjör C/Linux
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-10-10
Date of publication: 2019-05-12

About the company

OM VÅR KUND
VÅR KUND är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap. Man söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Man tror på kraften hos ett team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är man övertygad om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till VÅR KUNDS framgång och man har sedan många år samarbetat med flera högstadieskolor, dels för att lära sig mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar. Idag består VÅR KUND av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Ambitionen är att öka mångfalden ännu mer. Man värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. VÅR KUND finns på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av deras produktutveckling hittar du över hela världen.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!