HR-student till Novare Professionals!

  • Stockholm

  • Researcher

  • 2019-04-16

Novare Professionals söker nu dig som studerar HR och vill arbeta cirka två dagar i veckan med både rekrytering, avtal och HR-relaterad administration på ett av Stockholms främsta humankapitalhus. Vi erbjuder både en stimulerande och fartfylld miljö och en unik möjlighet till att bli uppsjungen i vad som händer i branschen och hur HR-arbete fungerar både på detaljnivå och mer övergripande. Du kommer att arbeta operativt med administration gällande en rad olika behov inom HR-området.


Rollen kommer bland annat, men inte enbart att innefatta att:

Sammanställa kravprofiler och skriva annonser
Kontakta aktuella kandidater i vårt kandidatnätverk          
Ta fram och skapa anställningsavtal i mallar
Skapa kandidatprofiler och konsultprofiler
Söka efter och matcha kandidater utifrån kravprofil
Stämma av kandidater över telefon och boka in till intervjuer
Sammanställa information/statistik i kandidatprocesser


Rollen är flexibel utifrån din tidigare erfarenhet och bakgrund och vi kommer därför att anpassa utmaningarna utifrån vad du tidigare har erfarenhet av. Det innebär att du som redan har viss erfarenhet snabbt kommer att kunna avancera och delta i flera moment av HR-arbetet.


VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är en administrativ talang både när det kommer till tempo och kvalitet i ditt arbete. Du har förmågan till att snabbt sätta dig in i olika situationer och upplevs alltid som öppen och tillgänglig i mötet med kollegor och kandidater.

För att lyckas i rollen behöver du bara ödmjuk, hjälpsam, diplomatisk och effektiv i ditt tillvägagångssätt. Har du dessutom erfarenhet av administration och liknande arbetsuppgifter så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen och göra skillnad.

Vi ser det som meriterande om du har utbildning inom HR, Beteendevetenskap eller likvärdigt. Har du en bakgrund som administratör så kommer du snabbt att kunna hantera många av de uppgifter som du sedan kommer att ansvara över.


ÖVRIG INFORMATION

Start: April 2019
Uppdragslängd: Timanställning, vid behov
Omfattning: Deltid ca. 2 dagar i veckan, kontorstider
Placering: Stockholm

Är det här nästa utmaning för dig? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten, kontakta Talent Manager Anna.Liljegren@novare.se . Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Terms

Job Title: Researcher
Type of employment: Permanent employment
Length: 1 year or longer
Working hours: Part-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-26
Date of publication: 2019-04-16

About the company

Novare är ett av Sveriges starkaste humankapitalhus beläget i fantastiska lokaler mitt på Blasieholmen. Novare Human Capital AB grundades 2001 av Investor AB och Fredrik Hillelson med syfte att erbjuda HR-stöd för sina portföljbolag. Sedan dess har Novaregruppen varit involverad i rekryteringen av 1500 exekutiva chefer till över 500 företag, kompetensutvecklat 3 000 ledare och specialister, genomfört ett flertal skräddarsydda företagsinterna program samt rekryterat 1 700 chefer på mellannivå till över 200 företag.

Novare erbjuder specialistkompetens inom området Human Capital och består av tio bolag där varje enskilt bolag är specialister inom sin verksamhet. Tillsammans är vi experter på allt som har med medarbetare och kompetens att göra. Det kan handla om att hitta rätt person till rätt plats, men också om att se över företagets kompetensbehov och långsiktigt utveckla medarbetarna.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!