Business Analyst till Intrum!

  • Stockholm

  • Business Analyst

  • 2019-04-12

Har du en känsla för möjligheter och att identifiera utvecklingspotential? Är du en lagspelare som drivs du av att både arbeta med långa och korta bollar i en framåtlutad och driven miljö? Vill du ha en central roll i affärsutvecklingen tillsammans med ett härligt team? Då är det här möjligheten för dig! Just nu söker vi en Business Analyst till Intrum i Stockholm.

OM TJÄNSTEN

I linje med att köpbeteenden ändras och betallösningar förändras så utvecklas även fakturahantering, krediter och företagens möjligheter. På Intrum hjälper vi företag att få betalt samtidigt som vi har kontakt med tusentals människor varje dag för att tillsammans hitta bästa möjliga betalningsalternativ. Idag och i framtiden. Nu vill vi bli ännu effektivare och optimerade för att möta framtidens behov. Därför söker vi dig som vill vara med och utveckla affären.

ARBETSBESKRIVNING

Som Business Analyst arbetar du med att se över processer från ax till limpa och därigenom hitta, ta fram, analyser, planera, prioritera och leverera både förbättringsförslag och nya idéer. Här arbetar du nära besluten och kan därmed snabbt fatta beslut och prova dina visioner. Du kommer att ha många samarbetsytor internt och inom företaget finns stor kompetens inom relevanta områden. Genom din tidigare erfarenhet inom finans och ditt affärsmässiga förhållningssätt kommer du snabbt att skapa dig en överblick över området och hitta nya möjligheter för Intrum att skapa den bästa finanstjänsten på marknaden för målgruppen.

Du kommer ha kollegor som arbetar med liknande arbetsuppgifter och utmaningar inom andra tjänster på Intrum. Du rapporterar till Produktchefen och arbetar inom ett högt prioriterat område.

I rollen kommer du framförallt att:

Se över befintliga processer och steg
Hitta potentiella affärsutvecklingsområden
Omvärldsbevaka
Förhålla dig till gällande lagar och regler
Arbeta nära sälj och marknad för att utvärdera processer
Se över finansiella modeller och strategiförändringar
Analysera befintliga processer och framtida möjligheter
Kravställa och testa IT-utveckling

Tjänsten är en direktrekrytering till Intrum och processen i helhet hanteras av Novare. Det är därför Intrums önskemål att alla frågor kring processen riktas direkt till Novare via mail till Anna.Liljegren@novare.se.

VEM SÖKER VI TILL ROLLEN?

I den här rollen söker vi dig som har ett par års erfarenhet av finansbranschen. Vi tror även att du har arbetat med affärsutveckling i någon form och har en känsla för hantverket. Har du tidigare arbetat med analysarbete så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen. Har du dessutom arbetat inom fintech eller startups så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i hur vi arbetar.

Eftersom att Intrum är ett internationellt bolag är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

SOM PERSON SÖKER VI

Här söker vi dig som drivs av att få vara med och utveckla, hitta nya lösningar och optimera processer. Du är en lagspelare som har lätt för att bygga professionella relationer och samarbeta tvärvetenskapligt utifrån kundernas behov. Din affärsmässighet kommer att komma väl till nytta för att driva arbetet framåt och skapa relationer med interna experter. Förmågan till att se helheten kommer att vara avgörande för att identifiera rätt projekt och har du dessutom en fallenhet för problemlösning så kommer du snabbt att sätta dig in i rollen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Snarast, med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Placering: Stockholm
Arbetsgivare: Intrum Finans AB

Är du intresserad av att få veta mer? Ansök då redan idag för att vara en del av processen. Notera att urval sker löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekryteringsansvarig Anna.Liljegren@novare.se. Notera att vi utifrån GDPR endast tar emot ansökningar via annons.

Terms

Job Title: Business Analyst
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-16
Date of publication: 2019-04-12

About the company

Working at Intrum means working in a company committed to helping people. With more than 8,000 employees in 24 countries, and being the undisputed global provider of credit services, we are always looking for new talents.
Read more about Intrum at: https://www.intrum.com/career/get-to-know-us/

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!