Planerare el & instrument

  • Piteå

  • Planerare el & instrument

  • 2019-03-14

Vill du bidra till att utveckla det systematiska underhållsarbetet på SunPine? Till vår nya el- och automationsavdelningen söker vi en planerare med bred kompetens inom el, instrument och automation. Din roll är att säkerställa att det dagliga projekt- och underhållsarbetet på anläggningen utförs säkert och dokumenteras enligt gällande rutiner. Du är med som resurs i investeringsprojekt och arbetar även med förebyggande och avhjälpande underhåll. I rollen som planerare kommer du att samordna el, instrument och automationsarbeten med interna och externa resurser. Samarbetet sker i första hand med kollegorna på den egna avdelningen, men du kommer även att ha återkommande kontakter med andra avdelningar (exempelvis HMS, produktions-, underhålls- och projektavdelningen) och externa leverantörer av el, instrument och automationstjänster. Du rapporterar direkt till avdelningens chef.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Planera underhållsarbeten, samt ändringsarbeten kopplade till projekt, samt upprättar dokumentation vid nyanläggningar och vid förändringar i verksamheten.
• Medverkar vid idrifttagning och som samordningsansvarig vid utcheckningar.
• Administrerar arbetstillstånd för el, felanmälan, arbetsorder och avvikelser i aktuella system.
 
Din profil: Din förmåga att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt är viktig eftersom du kommer att leda andra i underhållsarbetet. Du trivs i den samordnande rollen, men räds inte att ta på dig handskarna och hjälpa till om det behövs. Som person tar du snabbt in ny kunskap och söker ständigt feedback från kollegor och samarbetspartners för att kunna förbättra rutiner och instruktioner. Även om du är duktig på att planera, och förutse problem, har du alltid en alternativ plan. 

Din bakgrund: Yrkes- eller högskoleutbildning inom el och automation eller motsvarande utbildning. Minst 3 års erfarenhet av arbete med el och automation i industrin. God svenska och/eller engelska i tal och skrift. Erfarenhet från processindustrin och enklare programmering av styrsystem är meriterande, men inget krav.

SunPine är ett företag under utveckling och framtiden ser ljus ut. Vi föddes ur en engagerad entreprenörs innovationskraft och gick från bordsmodell till fullstor fabrik. I dag är vi ett världsledande bioraffinaderi med miljardomsättning som investerar i ny teknik och produktutveckling. Välkommen till oss!

Sista ansökningsdag: Tisdag 2 april 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto. Vänligen notera att du från start blir anställd av SunPine. Ponto hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Om du har frågor om just processen, ta kontakt med rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65). Rör dina frågor själva tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Michael (michael.carlsson@sunpine.se, 0911-23 28 70).

Kontakt

Namn: Ulrika Andersson

Titel: Rekryteringskonsult

Epost: ulrika.andersson@ponto.nu

Telefon: 070-260 91 65

Villkor

Yrkestitel: Planerare el & instrument
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast
Körkort: Personbil

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-02
Publiceringsdatum: 2019-03-14

Om företaget

SunPine är världsledande vad gäller framställning av andra generationens förnyelsebara drivmedel. Råvaran är en restprodukt från pappers- och massatillverkning. Råtalldiesel från SunPine blandas in i Preems produkt Evolution Diesel. SunPine tillverkar 100 miljoner liter talldiesel per år som reducerar 250 000 ton koldioxid, vilket motsvarar utsläppen från 157 672 dieselbilar. SunPine omsätter 1,2 miljarder SEK och ägs av Preem, Sveaskog, Södra och Lawter.  För mer information, besök sunpine.se

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!