Nätverkstekniker

  • Stockholm

  • Nätverkstekniker

  • 2019-03-12

Ett av Sveriges ledande telekomföretag letar nu en Nätverkstekniker!


Det här är jobbet:
Gruppens uppgift är att driftsätta och bygga datanätstjänster till kund. Som nätverkstekniker i gruppen är du ansvarig för att remote driftsätta och konfigurera utrustning i nätverket samt i kundplacerade utrustningar. Du hanterar driftsättningar av datanättjänster såsom exempelvis Internet-, IP-VPN- och Ethernet-tjänster till några av marknadens största och för företagets viktigaste kunder.

Tillsammans med en leveransledare, som planerar leveransens olika faser, säkerställer ni att tjänsten implementeras och överlämnas internt inom företaget och till kund. Driftsättningar sker synkroniserat med kund och fälttekniker.

Teamet har en bra sammanhållning och ett högt engagemang med stort kundfokus. Vår styrka är vårt lagspel och att vi brinner för att leverera våra tjänster med hög precision!

Det här har du:
För att lyckas i rollen ska du gilla att jobba i ett högt tempo och i team. Du ska ha ett sinne för kvalitet och ha ett professionellt förhållningssätt i din kommunikation, både internt och mot kund. Att du har ett brinnande intresse för teknik och problemlösning ser vi som en självklarhet.

Kvalifikationer:
• Goda kunskaper inom TCP/IP, routing och switching. (Routingprotokoll, BGP, OSPF, IS-IS)
• Utbildning inom nätverk och/eller har erfarenhet av att arbeta med stora IP-baserade nät hos en operatör eller stort företag.
• Certifiering, t.ex. CCNA/CCNP
• Meriterande om du har erfarenhet av accesstekniker så som fiber och DSL
• Har du erfarenhet av Scriptspråk som Python är även detta meriterande.
• Då våra kundkontakter sker på både svenska och engelska ska du obehindrat kunna hantera detta i både tal och skrift.

Vi söker främst dig som har en vilja att lära dig mer och som vill utveckla dina kunskaper inom nätverksteknik. Gruppen präglas av prestigelöshet där vi gärna delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Rollen är placerad i Kista, Stockholm

Kontakt

Namn: Sofie Hådén

Titel: Consultant Manager

Epost: sofie.haden@marketpartner.se

Telefon: +46 (0) 73 228 89 44

Villkor

Yrkestitel: Nätverkstekniker
Anställningsform: Visstid
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-30
Publiceringsdatum: 2019-03-12

Om företaget

Together with Market Partner, leading companies within the IT and Telecom industries get access to the most skilled technology-, sales- and marketing professionals.

Market Partner Scandinavia is trusted advisor to some of the most well-known brands in the Nordics and the world. With successful, well-trained individuals and teams, we strengthen the position and marketshare for new and existing products or services.

Sök den här tjänsten

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!