Stockholms Handelskammare är en näringslivsorganisation som företräder företag i huvudstadsregionen. Vi verkar för att göra Stockholm-Uppsala till en huvudstadsregion i världsklass. Utifrån visionen att vara den mest kreativa, inspirerande och åtgärdsorienterade mötesplatsen för näringsliv och samhälle har Stockholms Handelskammare siktet inställt på att bli en av norra Europas mest inflytelserika idé- och förändringsorganisationer. Stockholms Handelskammare grundades 1902 och har kontor i både Stockholm och Uppsala. Läs mer om Stockholms Handelskammare via https://www.chamber.se/

Marknadschef till Stockholms Handelskammare!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Har du ett genuint intresse för marknadsfrågor, affärsutveckling och ledarskap? Vill du vara en del av en organisation som skapar möten och affärsmöjligheter för företag i huvudstadsregionen Stockholm-Uppsala? Då kan rollen som Marknadschef hos Stockholms Handelskammare vara rollen du letar efter.


OM TJÄNSTEN

Novare Professionals söker nu en erfaren och engagerad Marknadschef till Stockholms Handelskammare i centrala Stockholm. I rollen som Marknadschef hos Stockholms Handelskammare blir ditt främsta uppdrag att utveckla och förbättra Handelskammarens affärsområden. I det ingår att utveckla medlemserbjudande för att maximera medlemsnyttan och därigenom på sikt öka antalet medlemmar. Här får du goda möjligheter att sätta nya processer, prova dina idéer och paketera attraktiva erbjudanden som väntar på att bli synliga. Du kommer att ha helhetsansvaret för event- och medlemsservice samt tjänsterna handelsdokument och källkoder. I rollen ansvarar du för ett team som i dag består av 13 medarbetare.

I rollen kommer du framförallt att arbeta med att:

·         Affärsutveckla inom marknadsområdena
·         Paketera produkterbjudanden
·         Konceptualisera, segmentera och analysera
·         Följa upp resultat av marknadsinsatser
·         Planera och säkerställa genomförandet av aktiviteter
·         Säkerställa att medieplan och marknadsmaterial tas fram
·         Ansvara för budget samt uppföljning
·         Leda och utveckla medarbetare
·         Delta i interna möten samt representera Handelskammaren i vissa externa sammanhang

Du kommer att arbeta nära den näringspolitiska chefen och rapportera direkt till CEO. Du kommer även att ingå i ledningsgruppen.

Tjänsten är en direktrekrytering till Stockholms Handelskammare och processen i helhet hanteras av Novare. Det är därför Stockholms Handelskammares önskemål att alla frågor kring processen riktas direkt till Novare via mail till anna.liljegren@novare.se


KRAV FÖR ROLLEN

Vi söker dig som har bred erfarenhet inom marknadsområdet och känner dig trygg i både din kompetens och i ledarskapet. Du upplevs som engagerad och inspirerande samtidigt som du är tydlig i din vision och dina ambitioner. Du ser dig själv som en samhällsintresserad, nytänkande person med förmågan att ”tänka utanför boxen” samtidigt som du har en social smidighet och en fallenhet för att bygga och bevara relationer.

Vi ser det som krav att du: 

·         har relevant utbildning
·         har ledarskapserfarenhet
·         har flytande kunskaper i engelska
·         är en god skribent
·         har en god stilistisk och estetisk förmåga

 
ÖVRIG INFORMATION

Start: Snarast, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Placering: Stockholm
Arbetsgivare: Stockholms Handelskammare

Är du intresserad av att få veta mer? Ansök då redan idag för att vara en del av processen. Notera att urval sker löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekryteringsansvarig anna.liljegren@novare.se. Notera att vi utifrån GDPR endast tar emot ansökningar via annons.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Anna Liljegren, Talent Manager, Anna.liljegren@novare.se
Villkor
Yrkestitel Marknadschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-02-21

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!