Lejonet & Partners är ett konsult- och bemanningsföretag med inriktning mot den offentliga sektorn. Vi erbjuder tjänster inom personaluthyrning, karriärändring och rekrytering. Vår verksamhet genomsyras av ett brinnande engagemang att förverkliga din dröm om ett nytt arbete. Vi erbjuder ett stort urval av jobbmöjligheter, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig!

Timvikarie till elever i behov av särskilt stöd

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-24

Just nu behöver vi bli fler elevassistenter!

Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie med elever i behov av särskilt stöd.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär timvikariat vid ordinarie personals frånvaro. Som timvikarierande elevassistent är du tillgänglig för alla skolor inom Stockholm stad. Uppdragen är för det mesta korttidsvikariat men det finns även chanser för längre vikariat. Arbetet sker dagtid, måndag till fredag.

Du arbetar med elever i åldrarna 6-20 år som är i behov av särskilt stöd.

Många av eleverna har en intellektuell funktionsnedsättning. Detta i kombination med till exempel autism, andra funktionsvariationer eller tidig utvecklingsnivå.

Du deltar under hela elevens skoldag inklusive tiden på fritidshemmet. Du stöttar i lärandet och ger eleven den omvårdnad hen behöver för att skoldagen ska fungera.  Du arbetar utifrån elevers behov, intressen och förutsättningar.  I arbetet ingår nära samarbete med andra elevassistenter samt speciallärare.

Arbetet kan ibland vara fysiskt ansträngande och innehåller viss omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare, undersköterska eller elevassistent.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Elevassistentyrket kräver att du är positiv, flexibel och är lösningsinriktad. Du behöverha tålamod, vara lugn och trygg och har en tydlighet i ditt agerande.

Du läser och skriver svenska obehindrat.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och våra elever. Vi ser att du har starkt elevfokus, är uppmärksam och inkännande. Tålamod är en annan viktig egenskap som krävs för arbetet. Som person är du lugn och stabil med förmåga att skapa trygghet för varje elev. För oss är det viktigt att du har ett positivt förhållningssätt och har förmågan att samarbeta med såväl kollegor, elever och våra föräldrar.

Övriga upplysningar

Vi söker även barnskötare & fritidsledare - leta upp våra andra annonser om du är intresserad!

Löneform: Timanställning
Kontakt
Arbetsgivare Lejonet & Partners AB
Arbetsort Stockholm
Villkor
Yrkestitel elevassistent
Anställningsform Behov / tim
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Publiceringsdatum 2019-02-19

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!