Doro Care erbjuder kommuner kompletta, trygga och kvalitetssäkrade trygghetssystem för äldre och funktionshindrade. Våra smarta, digitala produkter och tjänster ger brukare, personal och anhöriga stöd i de dagliga rutinerna så att god kvalitet, trygghet och effektivitet kan uppfyllas.

Larminstallatör till Doro Care

Fagersta
Sista ansökningsdag 2019-03-22

Vår kund Doro Care söker nu en larminstallatör i Fagersta.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att byta och testa trygghetslarm hos våra kunder i deras hemmiljö i Fagersta.

Du kommer att varje morgon utgå från vårt kontor i Fagersta där du får en körlista och larm. Du kör sedan hem till de olika brukarna, installerar det nya larmet och utför kontroller enligt en checklista samt packar ner och tar med det gamla larmet.

Efter dagens slut återrapporterar du genomförda besök och lämnar in gamla larm in på kontoret.


Vem är du?

För att trivas i rollen bör du tycka om en omväxlande vardag, att bemöta kunder på ett trevligt sätt och att varje dag bidra med positiv energi.

Du är serviceinriktad och hjälpsam till din natur och är tydlig och pedagogisk i din kommunikation. Det är viktigt att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete då larmen har en livsviktig funktion. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt intresse och drivkraft.

Erfarenhet av serviceinriktade jobb gärna inom äldreomsorgen eller vården är meriterande.Du kommer att arbeta i Fagersta och arbetstiden är vardagar 07-16.
Detta uppdrag är ett tidsbegränsat bemanningsuppdrag via Ponto på heltid under ca tre veckor med start 25 mars.

B-körkort är ett krav.
Lön enligt överenskommelse.

I detta uppdrag samarbetar vi med Ponto Rekrytering & Bemanning och du kommer att vara anställd av Ponto AB i deras bemanningsverksamhet. Vi önskar att du bifogar ett personligt brev samt ett CV där utbildning och yrkeserfarenheter framgår. Urval kommer att ske omgående och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.

Vi är bäst för dig!

#Nr1avtryckenergibryrossom
Kontakt
Rekryteringskonsult Ponto AB
Arbetsort Fagersta
Kontaktperson Astrid Bruun-Levin, astrid.bruun-levin@ponto.nu, 076-847 58 76
Villkor
Yrkestitel Larminstallatör Doro Care
Anställningsform Visstid
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-22
Publiceringsdatum 2019-02-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!