Lejonet & Partners är ett konsult- och bemanningsföretag med inriktning mot den offentliga sektorn. Vi erbjuder tjänster inom personaluthyrning, karriärändring och rekrytering. Vår verksamhet genomsyras av ett brinnande engagemang att förverkliga din dröm om ett nytt arbete. Vi erbjuder ett stort urval av jobbmöjligheter, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig!

Skolvaktmästare

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-17


Vi söker nu för kunds räkning en vaktmästare med omgående start!

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare är du en problemlösare och finns på plats när något händer.
Du är en nyckelperson för att vardagen ska fungera inom skolan.
Du är serviceinriktad, flexibel, har god fysik och ett praktiskt handlag. Du arbetar med service och ska fungera som spindeln i nätet.
För barnen är du en viktig vuxenkontakt och även den som personalgruppen med förtroende vänder sig till vid behov av hjälp med löpande fastighetsunderhåll.
Göra felanmälningar per mail & web, posthantering, klottersanering, byta lampor, skotta snö, små hantverksjobb kan dyka upp i tjänsten.

Om dig
Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning eller liknande alternativt lång likvärdig erfarenhet. Vi tror också att du som har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare.
Som person är du samarbetsvillig, stresstålig och har god social kompetens. Vi ställer stora krav på självständighet och planeringsförmåga.


Start/omfattning
Arbetstiderna är dagtid på vardagar 07,00-15,30

Vi kräver uppvisat utdrag från belastningsregistret. För att få detta utdrag skriver du ut filen på denna länk och skickar in till Polismyndigheten.

http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Vi tar endast emot ansökningar via nedan länk.
Kontakt
Arbetsgivare Lejonet & Partners AB
Arbetsort Stockholm
Villkor
Yrkestitel Skolvaktmästare
Anställningsform Visstid
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-17
Publiceringsdatum 2019-02-07

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!