Redan när vi startade företaget, på senhösten 2009, var vår tanke och ambition att bygga upp ett annorlunda bemanningsföretag. Inte för att det var något fel på våra kollegor i branschen, utan för att vi ville vara ett företag med mer hjärta och omtanke än vad som kanske var vanligt hos många andra på den tiden.
Vi valde därför att bli medlemmar i Svenskt Näringsliv och i Sveriges Byggindustrier. På så sätt blev vi som ett vanligt byggföretag som lånar ut sin personal till kollegor i branschen, där våra medarbetare har precis samma villkor som medarbetarna på arbetsplatserna hos våra kunder, varken mer eller mindre. Det är rättvist och det är en trygghet för våra anställda. När vi på senare år breddat vår verksamhet har det därför varit naturligt för oss att fullfölja vår tanke genom att också bli medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen och i Sveriges Hamnar.

Vi finns idag representerade i hela södra Sverige med kontor i Malmö, Stockholm och Göteborg. För mer information besök vår hemsida www.bangnielsen.se

Välbetalt sommarjobb i Stockholms hamnar

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-17

De senaste sommrarna har varit en stor framgång. Därför kommer vi även under sommaren 2019, maj till augusti, att fortsätta ha ansvaret för all bagagehantering, vid ca 30 tillfällen, då stora kryssningsfartyg med 400 till 3200 passagerare anlöper hamnarna i Stockholm. Vår uppgift blir att sortera bagaget, lyfta det av och på fartygen och ge passagerarna den service och assistans de behöver i samband med detta. Vissa av våra medarbetare kommer också att vara med och både angöra och släppa loss kryssningsfartygen från kajen.

Därför söker vi ett antal serviceinriktade, uthålliga och positiva medarbetare som vill ha ett mycket välbetalt jobb i sommar. För att trivas tror vi att du är hyfsat stark, (väskorna kan väga upp mot 25 kg) och tycker om att arbeta långa arbetspass på obekväma arbetstider.

De flesta fartygen anlöper på lördagar vilket gör att lönen oftast ligger över 300 kronor per timme. Några av fartygen är 5-stjärniga lyxfartyg där det krävs extra hög service och god engelska. Dricks förekommer ofta vid extra bra service.

Om du också kan tänka dig att jobba som Linesman (lägga till och kasta loss fartygen) så är det en fördel, men inget krav, Vi lär dig i så fall hur det går till.

Vi vill helst att du ska kunna arbeta minst 10 lördagar från den 18 maj till den 31 augusti. Kan du jobba hela perioden är det ännu bättre. Vissa fartyg kommer också på vardagar.

För att ansöka ber vi dig besöka vår hemsida www.bangnielsen.se under lediga jobb och svara på de kompletterande frågor som finns där. Vi tar inte emot ansökningar via telefon.

För att kunna söka måste du ha fyllt 18 år senast i mars 2019.
Kontakt
Arbetsgivare Bang & Nielsen AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Mikael Ohlsson, mikael.ohlsson@bangnielsen.se, 0708838342
Villkor
Yrkestitel Porter
Anställningsform Behov / tim
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-17
Publiceringsdatum 2019-02-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!