TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Innesäljare med tekniskt intresse, se hit!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Topwork söker för kunds räkning en teknisk innesäljare med känsla för kundservice, problemlösning och effektivisering. 
I din roll som säljare kommer du ansvara för att sälja in en gedigen och omfattadne produktportfölj, vara behjälplig vid frågor som rör teknisk support samt kundorientering vid installationer inom elsystem. 

Kundföretaget härstammar i grund från Elektriska instrument Elit som startades 1945. I början sålde man installationsmaterial. Verkamheten utvecklades under åren och 2009 bildades ett eget bolag. Kundföretaget levererar idag standard- och kundspecifika produkter som de tillverkar själva samt produkter som lagerhålls från leverantörer. Företaget har en lång kunskapsbank inom elinstallation och i deras produktportföllj finns ett brett sortiment av kvalitetsprodukter. 


Dina kvalifikationer:
- Över 18 år
- B-körkort är meriterande
- Erfarenhet från försäljning B2B
- God social kompetens
- Strukturerad och diciplinerad
- Kan lösa arbetsuppgifter kreativt 
- God svenska i tal såväl som i skrift


Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och anpassningsbar. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare, och har lätt att samarbeta med kollegor likaväl som du kan arbeta självständigt. Du får gärna vara tekniskt intresserad alternativt komma från en elbakgrund. Vi ser också att du är en problemlösare som tycker om att ställas inför utmaningar.

Till detta uppdrag blir du direktanställd av kund. TopWork har kollektivavtal och följer givetvis detta. Vi ser gärna att du skickar in ditt cv snarast. Vi planerar att intervjua lämpliga kandidater löpande.

Välkommen att ansöka!
Kontakt
Arbetsgivare TopWork AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Sofia Rosqvist, Säljare, sofia.rosqvist@topwork.se, 0729893504
Villkor
Yrkestitel Innesäljare
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-20
Publiceringsdatum 2019-01-11

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!