1:a Hemtjänstkompaniet AB är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm och Södertälje. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation.

Hemtjänst i Södertälje söker vikarie

Södertälje
Sista ansökningsdag 2019-01-18

Välkommen till oss på 1a Hemtjänstkompaniet, en attraktiv arbetsgivare med högt i tak!
Vill du vara med i en spännade fas då vi fortsätter att växa och behöver utöka vår personalstyrka med fler duktiga, engagerade medarbetare! Vi söker Er, både man och kvinna som är ute efter en välmående och trivsam arbetsplats där vi har högt i tak och brinner för teamwork samt för att våra kunder skall få den bästa omvårdnaden och servicen som möjligt.


Beskrivning av kvalifikationer:
Du som söker denna tjänst ska helst vara undersköterska men det går även bra med ett par års erfarenhet inom vården eller attha arbetat inom hemtjänsten.
Vi söker dig som är glad, positiv och flexibel. Vi ser även att du är lugn och stresstålig problemlösare med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är viktigt för oss att du alltid ser till kundens bästa och sätter deras behov i första rummet
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor:
Vi söker dig som vill arbeta extra  på dag och kvällstid samt helg. Till rätt person finns det möjlighet till en fast schemarad.Timanställning tillämpas. Körkort är ett krav.Vi erbjuder:
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Tjänstefordon som bilar
TEAM-building


Skicka ditt cv och personliga brev till: susanne.chermat@hemtjanstkompaniet.se
Kontakt
Arbetsgivare 1:a Hemtjänstkompaniet
Arbetsort Södertälje
Kontaktperson Susanne Chermat, Verksamhetschef, susanne.chermat@hemtjanstkompaniet.se, 0735248885
Villkor
Yrkestitel Vårdbiträde
Anställningsform Behov / tim
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-18
Publiceringsdatum 2018-12-31

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!