Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har en hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa!

Personlig assistent till man på Orust (Ellös)

Orust
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Om dig

För vår kunds räkning söker vi en person som är lyhörd för vår kunds behov och önskemål och som talar och skriver flytande svenska. Kunden är en man i 50-årsåldern som har MS.

För oss är det viktigt att du klickar med kunden som du ska jobba hos och att du är lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ska vara empatisk och respektera kundens integritet.
Du har nära till skratt och är beredd att ta egna beslut. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan hantera stress men också att du har förmågan att ta ett steg tillbaka när det behövs. Du är duktig på att entusiasmera och tycker det är roligt med ett aktivt liv. Det är ett plus ifall du gillar teknik, elektronik och hifi. 
Eftersom det förekommer en del lyft (se under "Dina arbetsuppgifter") söker vi en person med god fysik.

Du kan jobba dag såväl som kväll och helger.

Har du erfarenhet av personlig assistans eller har undersköterskeutbildning är det bra men inte nödvändigt för att bli aktuell för tjänsten.

Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att efterfrågas.

Körkort är en fördel.

Dina arbetsuppgifter

För yrket förekommande uppgifter.

Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad och hushållssysslor till att tydliggöra och tolka omgivningen.

Assistansen bedrivs främst i kundens hem men innebär också att följa med på aktiviteter utanför hemmet. Vid förflyttning förekommer det en del lyft.

Aktivt deltagande under de träningspass som kunden har.

Du arbetar stödjande och motiverande.

Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
Kontakt
Arbetsgivare Monument Assistans AB
Arbetsort Orust
Kontaktperson Ola Ingvaldson, Verksamhetschef, ola@monumentassistans.se, 0708-300124
Erik Persson, VD, erik@monumentassistans.se, 0707-200967
Villkor
Yrkestitel Personlig assistent
Anställningsform Visstid
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2018-12-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!