www.novareprofessionals.se

Ekonomiassistenter till våren!

Göteborg
Sista ansökningsdag 2018-12-30

Brinner du för siffor, ekonomi och administration? Är du nyfiken på att byta jobb till våren och har funderat på en konsultkarriär? Vi är på jakt efter duktiga ekonomiassistenter inför kommande konsultuppdrag!


Arbetsbeskrivning

Till vår konsultverksamhet söker vi nu efter engagerade ekonomiassistenter som vill testa på nya utmaningar. Det är ett ypperligt tillfälle att bygga på din erfarenhet, kompetens, lära känna nya företag och bredda ditt nätverk. Som ekonomiassistent kommer du att fylla en viktig funktion för verksamheten och arbetsuppgifterna är varierande.

I rollen kan bland annat följande arbetsuppgifter komma att ingå:

· Löpande bokföring
· Fakturahantering
· In- och utbetalningar
· Kund- och leverantörsreskontra
· Kontoavstämningar
· Löneadministration
· Bokslutsarbete
· Ge service och support till kollegor via mail och telefon
· Andra administrativa frågor inom ekonomi

Uppdragen är en del av Novare Professionals personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Novare Professionals och arbeta som konsult ute hos kund.


Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbetet och känner at du trivs med de uppgifter som ekonomiassistentrollen innebär. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt erfarenhet från att ha arbetat i olika ekonomisystem. För att trivas i rollen är det betydelsefullt om du är noggrann, serviceinriktad, engagerad, strukturerad och trivs i en roll där du har hanterar flera parallella processer samtidigt.

För att trivas i konsultrollen tror vi att du är flexibel, har en förmåga att snabbt anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter samt tycker om att träffa nya människor.


Övrigt

Anmäl ditt intresse genom att ansöka via länken nedan. Vi går igenom urvalet löpande och matchar mot de uppdrag vi får in. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten, vänligen maila rekryteringsansvarig Joakim Groth på joakim.groth@novare.se.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Joakim Groth, Rekryterare, Joakim.groth@novare.se
Villkor
Yrkestitel Ekonomiassistent
Anställningsform Visstid
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-30
Publiceringsdatum 2018-12-03

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!