www.novareprofessionals.se

Projektkoordinator till större samhällsprojekt!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-23

Har du erfarenhet av projektledning och är van vid att arbeta med ett helikopterperspektiv? Är du duktig på att koordinera, prioritera och sätta tidsplaner för projekt? Vill du arbeta i en organisation vars projektverksamhet påverkar hundratusentals människors dagligen och där utveckling samt hållbarhet står i fokus? Då kanske uppdraget som Projektkoordinator till större samhällsprojekt är rätt utmaning för dig!


Ditt nya uppdrag!

Projektavdelningen inom organisationen har fått uppdraget att genomföra åtgärder och utredningar inom ett samhällsprojekt. Syftet är att minimera störningar samt säkerställa rätt prioritering och samordning mellan projektet. I din roll som Projektkoordinator kommer du ha huvudansvaret för att samordna projektet och säkerställa att rätt prioriteringar görs. I rollen kommer du att ansvara för att:

·         Upprätta en prioriteringslista i samråd med projektavdelningen

·         Ta fram ekonomiska underlag och beslut

·         Säkerställa genomförande av åtgärder enligt överenskommen prioriteringslista

·         Följa upp det ekonomiska resultatet

·         Ta fram tidplan för resterande åtgärder vid avslut

Uppdraget är en del av Novare Professionals personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Novare Professionals och arbeta som konsult hos kund


Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och förståelse för helhetslösningar. Du har därtill goda kunskaper inom kommunaltrafik. Som person tror vi att du är engagerad, strukturerad, initiativtagande och har en förmåga att se helheten, vara proaktiv samt snabbt anpassa dig till nya situationer.

 
Övrig information

Period: januari 2019 till 30 juni 2019, med möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm

Är det här nästa utmaning för dig? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig Rekryterare joakim.groth@novare.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Joakim Groth, Rekryterare, Joakim.groth@novare.se
Villkor
Yrkestitel Projektkoordinator
Anställningsform Visstid
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-23
Publiceringsdatum 2018-11-22

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!