www.novareprofessionals.se

Erfaren HR-konsult till energibolag!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Novare professionals söker nu dig som har bred erfarenhet av HR-arbete och finns tillgänglig för att stötta vår kund från relativt omgående till sista februari 2019 med möjlighet till förlängning.

Om projektet

Projektet innefattar att ”hämta hem” processerna för rekrytering, rehabilitering och reward till bolaget som tidigare haft stöd på distans från koncernnivå. Målsättningen är både att effektivisera processerna, komma närmare verksamheten och minimera antalet ärenden som hanteras på distans.


Om uppdraget

I rollen kommer du att verka som projektledare vid överföring, implementering av ny leverantör för förmånsportal, pension samt förmånsbilar. I uppgifterna ingår även ansvar för kommande process för styrning och underhåll.

Som ett naturligt led i att återta processerna kommer rollen också att innefatta ett ansvar för att överföra information från den tidigare HR-lösningen till den nya. Utöver detta kommer du löpande att stötta verksamheten i både fackliga förhandlingar och kommande lönerevision.

Uppdraget inleds med ett avtal till sista februari 2019 med möjlig förlängning till 30 Juni 2019.


Vem söker vi?

Till det här uppdraget söker vi en senior konsult med HR-bakgrund. Du har både projektledarerfarenhet från liknande uppdrag och goda kunskaper om kompensation & Benefits. Vidare har du en god analytisk förmåga och är självgående i ditt arbete.


Övrig information

Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Start: Snarast
Uppdragslängd: från Omgående till 28 februari 2019 med möjlighet till förlängning till 30 juni 2019.

 

Låter det här intressant? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten? Maila dina frågor till Anna.liljegren@novare.se men notera att ansökningar endast tas emot via formulär i annonsen. Tack på förhand!
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Anna Liljegren, Talent Manager, Anna.liljegren@novare.se
Villkor
Yrkestitel HR-konsult
Anställningsform Visstid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-16
Publiceringsdatum 2018-11-22

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!