Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett personalförmedlings- bemannings- och entreprenadföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Skövde och Malmö.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar!

Produktionsarbetare - Mörbylånga - Är du framtidens livsmedelsarbetare?

Mörbylånga
Sista ansökningsdag 2018-12-31

Om företaget

Företaget är ett av Sveriges största företag när det gäller svenskproducerad kyckling. I deras anläggningar på Öland och i Falkenberg, producerar de svenska djupfrysta, färska och förädlade kycklingprodukter av högsta kvalitet. Idag är dem ca 600 medarbetare och omsätter 1,4 miljarder kronor.

Arbetsuppgifter

Just nu söker företaget livsmedelsarbetare till produktionen på södra Öland. Du kommer jobba på två av de förekommande avdelningar i produktionen som bl.a färsken, förädlingen och expeditionen. Du kommer jobba i team där du blir del av en grupp av både nya och erfarna medarbetare. Viktigt är att du är fysiskt lagd, arbetet utförs stående och ställer krav på att du är i god fysisk form samt har god motorik. Arbetet sker under givna instruktioner, i högt tempo och i taktade flöden. Anställningen börjas alltid med 14 dagars utbildning/introduktion där du kommer få grundlig kunskap i varje moment för att du skall känna dig så trygg som möjligt i ditt arbete. Du kommer jobba antingen dag 06.00-15.30 eller kväll 15.00-23.50. Företaget ser att din flexibla sida är stark och du inte har problem att anpassa dig till förändringar.

Erfarenhet

- Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
- Tillgång till bil och körkort
- Kunna jobba tidiga morgnar eller kvällar
- Hälsovanor som skapar goda förutsättningar för en långsiktig och hållbar arbetsförmåga
- Flexibelt förhållningssätt

Erfarenhet från livsmedelsproduktion eller liknande uppdrag i produktion är meriterande men inget krav. Eftersom företaget jobbar med livsmedel så är hygienen viktig där dem har stränga regler kring hygien och kvalitet.

Då företaget arbetar i grupp på de olika avdelningarna är det viktigt att du kan samarbeta med andra människor, såväl kvinnor som män. Företaget vill också att du delar deras värdegrund: OPEN. Omtänksamhet, Personligt ansvar, Engagemang och Nyskapande. 

Personliga egenskaper

Företaget söker engagerade produktionsarbetare som trivs och inte har problem med att arbeta fysiskt och förstår att hälsa och välbefinnande påverkar arbetsprestationen på ett positivt sätt. Företaget ser också att du är snabblärd, motiverad, ordningsam och ansvarstagande. Då företaget jobbar med livsmedel och produktion ser vi också att du har ett kvalitetstänk och en förståelse för att fysiskt jobb kräver ett hälsomedvetet tänk. Då urvalsprocessen redan är igång så ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Consultify
Arbetsort Mörbylånga
Kontaktperson David Kallmeby, 0709188170
Villkor
Yrkestitel Produktionsarbetare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Tillgång till eget fordon Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-31
Publiceringsdatum 2018-10-31

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!