Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett personalförmedlings- bemannings- och entreprenadföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Skövde och Malmö.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar.

Distriktsansvarig - Jönköping - Är du redo för resan mot Norden?

Jönköping
Sista ansökningsdag 2018-12-22


Om oss

Consultify är företaget som arbetar med Sveriges mest outnyttjade resurs. Ungdomar mellan 18-30 år som är alldeles för bra för att vara arbetslösa eller söker nya utmaningar och vill byta karriärsspår.

 Vill du bli en del av ett företag som brinner för att förmedla jobb till Sveriges ungdomar i ständig utveckling där du som Distriktsansvarig kommer ha en stor betydelse för många människor. Vill du vara med på en resa i ett företag som ständigt växer med ambitioner att bli Nordens största företag för ungdomar. Då är det dig Consultify söker!

 
Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Distriktsansvarig för Consultify i Jönköping. Du erbjuds en spännande och utmanande roll där du ansvarar för hela företaget i Jönköping. Du kommer arbeta så nära som egenföretagare man kan komma eller som vi valt att kalla det ”Privat Franchising” fast utan insatser. Tjänsten kommer inledas med 2 dagars utbildning. Sedan kommer du att ha ett nära stöd i alla arbetsmoment samt en ledare som är mycket närvarande på distriktet och som alltid är behjälplig för att just du skall lyckas.

 
Som Distriktsansvarig hos oss på Consultify kommer du bland annat att jobba med:

- Prospektering
- Mötesbokning
- Kundmöten
- Uppföljning och kundvård
- Rekrytering
- Avtalsskrivning
- Personal
- Leverans
 

Din profil

Som Distriktsansvarig hos Consultify driver du ditt eget företag fast som anställd med skillnaden att du har kollegor och system som ständigt finns där till din hjälp på dygnets alla timmar. Du har en fungerande affärsmodell och alla verktygen som gör att det flyger. För oss är det uteslutande viktigaste att du är en person som får saker gjorda och inte vad du jobbat med tidigare eller vad du har för utbildning. Vi kommer uteslutande gå på dina personliga egenskaper. I rollen som Distriktsansvarig kommer det ställas höga krav på din sociala kompetens. Vi tror att du som söker är en person med en stor förmåga att utveckla goda kundrelationer. Vi tror att du är en ledartalang med känsla för hur man tar människor. Du har ett enormt driv av att skapa, är resultatinriktad och brinner för att skapa affärer och relationer. För att passa i rollen söker vi dig som trivs med att arbeta i högt tempo och får saker gjorda. För dig är det självklart att ta eget ansvar och egna initiativ.

 
Krav

- Svenska flytande i tal och skrift
- Körkort B och tillgång till bil
- God datorvana

 
Meriterande

- Rätt inställning i form av att lägga ner det jobb som krävs för att lyckas samt en stark vilja av att skapa och driva utveckling

 Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning
Placering: Jönköping, Centralt
Lön: Stimulerande lönemodell

Om du känner dig träffad vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, då urval kommer ske löpande.
För mer information och för eventuella frågor ber vi dig ta kontakt med vår försäljningschef Rasmus Kallmeby, 073-815 95 90 alt rasmus.kallmeby@consultify.se


Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Consultify
Arbetsort Jönköping
Villkor
Yrkestitel Distriktsansvarig
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Rörlig
Körkort Personbil
Tillgång till eget fordon Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-22
Publiceringsdatum 2018-10-23

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!